comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe maç saatini beklemeye başladı

02 Şubat 2015, Pazartesi 14:20
Fenerbahçe maç saatini beklemeye başladı

Ayak bileğinde burkulma olan Alper Potuk ve sağ ön kasık bölgesinde zorlama bulunan Gökhan Gönül antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yarın oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare maçının hazırlıklarını tek antrenmanla tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, bir günlük iznin ardından teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde çalışmalarına başladı.

Antrenmanda iki ayrı grup halinde çalışan sarı-lacivertlilerde, Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de oynayan futbolcuların salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptığı belirtildi. Diğer futbolcuların ise top kapma ve pas organizasyonlarıyla başladıkları antrenmanı çift kale maç ve bireysel çalışmalarla tamamladığı kaydedildi.

Tedavileri süren Emre Belözoğlu, Raul Meireles ve Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra Kardemir Karabükspor maçında sağ ön kasık bölgesinde zorlanma olan Gökhan Gönül ile sağ ayak bileğinde burkulma bulunan Alper Potuk'un antrenmana katılmadığı ifade edildi. Bu futbolcuların özel program dahilinde çalıştıklarını bildirildi.

Tek antrenmanla Bayburt Grup Özel İdare maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, yarın saat 10.00'da Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelerek karşılaşma saatini bekleyecekler.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!