comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Kuyt ve Meireles için yoğun çalışma

27 Ocak 2015, Salı 14:45
Fenerbahçe'de Kuyt ve Meireles için yoğun çalışma

Fenerbahçe'de zorlu Karabük deplasmanı öncesi Kuyt ve Meireles seferberliği yaşanıyor. Kasımpaşa maçında aldıkları darbelerle sakatlanan iki futbolcunun tedavilerine yoğun şekilde devam ediliyor. 

Sağ kaburgasında yumuşak doku ödemi, ezilme ve kanama tespit edilen Meireles tedavisini ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Portekizli oyuncunun Cumartesi günü sahada olması bekleniyor. 
 
Sağ bacak alt adalesinde kas zarı yırtığı, kanama ve ödem teşhisi konulan Dirk Kuyt'ın ise maça yetiştirilmesi için yoğun mesai harcanıyor. Kasımpaşa maçında attığı iki gol ile yıldızlaşan Hollandalı oyuncunun durumunu Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından yakından takip ediyor. 
 
Sağlık heyetinden detaylı rapor alan Kartal'ın yıldız oyuncunun tamamen iyileşmeden riske edilmesine de karşı olduğu ancak doktorların Kuyt'ı cumartesi gününe kadar hazır hale getiririz bilgisini verdikleri öğrenildi. 
 
Sarı Lacivertli takımda bir diğer sakat Emre Belözoğlu'nun da tedavisine devam ediliyor. Tecrübeli oyuncunun iki hafta daha takımından ayrı kalması bekleniyor. 
 
Kasımpaşa karşılaşmasında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Topal ise bu hafta ilk onbire geri dönüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Kasımpaşa onbirinden yapacağı tek değişikliğin Selçuk Şahin'in yerine Mehmet Topal'ın forma giymesi olacağı gelen haberler arasında. 
 
Kartal'ın Diego'nun performans artışından memnuniyet duyduğu, skor elde edememesine rağmen istekli bir görüntü çizen Emenike'nin de kısa süre içerisinde takıma artı değer kazandıracağından emin olduğu ifade edildi. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!