comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den İlhan Cavcav açıklaması!

26 Ocak 2015, Pazartesi 11:18
Fenerbahçe'den İlhan Cavcav açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, İlhan Cavcav'a cevaben internet sitesinde bir açıklama yayınladı.

FutbolArena -  Fenerbahçe Spor Kulübü, Aziz Yıldırım'ın Yüksek Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamalarından ardından İlhan Cavcav'ın kullandığı ifadelere cevaben bir açıklama yayınladı.
 
İşte Fenerbahçe'nin açıklaması
 
"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda yaptığı açıklama sonrasında bazı kulüp başkanlarının Başkanımız ve Genel Sekreterimiz hakkındaki karşı beyan ve açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.
 
Öncelikli tavsiyemiz, bu karşı beyan ve görüşlerin ifade edilmesi sırasında genel ahlak ve terbiye kuralları nezdinde haddin aşılmamasına yöneliktir.
 
Gerek bu kişilerin yaşı, fiziksel ve ruhsal sağlık durumları, gerekse futbol camiasında geçirilen yılların tarafımızda oluşan hatırı ve sabrı sınırsız değildir. Adli tıp raporu olmadan şahsi malvarlığı üzerinde dahi tasarrufta bulunamayacak durumda olanların Türk Futbolu'nun üzerinde hala söz sahibi olabildiklerini düşünmeleri, içinde bulundukları fiziksel durumun bir sonucu olsa da, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tüm spor camiasını, Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin değerleri hakkında yapılan ve yapılacak açıklamalarda çok daha dikkatli ve özenli olmaya davet ettiğimizi kamuoyuna duyururuz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!