comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Egemen varsa gol yemek yok!

25 Ocak 2015, Pazar 11:26
Egemen varsa gol yemek yok!

Fenerbahçe, Süper Lig'de mücadele ettiği son 437 dakikada gol yemedi. Dirk Kuyt, Süper Lig'de 48 hafta sonra bir maçta iki gol birden attı...

İlk yarıyı lider bitiren Kanarya, ikinci yarıya da çok iyi başladı... Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa'yı deplasmanda üstün bir futbol ve 3-0'lık skorla geçen Sarı-Lacivertliler, ligde üst üste 6. galibiyetini aldı...

EGEMEN VARSA GOL YEMEK YOK
 
Fenerbahçe, Egemen Korkmaz'ın takıma döndüğü son 4 lig maçında da kalesinde gol görmedi... Alves ile müthiş bir uyum yakalayan tecrübeli stoper, dün gece özellikle hava toplarında çok iyi bir performans sergiledi.
Son golünü 13. haftada Sivas'tan yiyen Kanarya; Egemen'in oynadığı Erciyes, Mersin, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında kalesini gole kapadı. Fenerbahçe, Süper Lig'de mücadele ettiği son 437 dakikada gol yemedi.
 
İLK GOLÜ ATTI MI KESİN KAZANIYOR!
 
Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de ilk golü atıp 1-0 öne geçtiği 11 maçın tamamını kazandı... Bu sezon sadece bir kez 0-0 berabere kalan Sarı-Lacivertli ekip, ilk golü yediği 5 maçta ise yalnızca bir galibiyet alabildi.

48 HAFTA SONRA DUBLE
 
Dirk Kuyt, Süper Lig'de 48 hafta sonra bir maçta iki gol birden attı... Son dublesini geçen sezonun 3. haftasında oynanan 5-2'lik Sivas galibiyetinde yapan ‘Mr. Duracell' lakaplı Kuyt, aynı zamanda bu sezon ligdeki gol sayısını 6'ya çıkardı ve Sow ile birlikte Kanarya'nın en skorer ismi oldu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!