comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Miroslav Stoch dönüyor

23 Ocak 2015, Cuma 09:11
Miroslav Stoch dönüyor

F.Bahçe Başkanı, Al Ain'e kiralanan yıldız futbolcu Miroslav Stoch'u ara transferde geri almayı planladı

Yeni sezon öncesinde çalışmalarına başlayan Fenerbahçe için önemli bir iddia ortaya atıldı. Akşam Gazetesi'nden Alaattin Metin'in haberinde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kiralık olarak Al Ain'de forma giyen Miroslav Stoch'u geri çağıracağı iddia edildi. İşte o haber...
 
Öncelikle şu bilgiyi paylaşalım: F.Bahçe eğer öyle olağanüstü bir gelişme yaşanmazsa devre arasında transfer yapmayacak.
 
İsmail Kartal, Sow gibi kanatta da oynayabilecek bir forvet istiyordu ama bu saatten sonra zor. Bir ara Miroslav Stoch'un F.Bahçe'ye dönmesi gündeme geldi. İşte o gelişmeler: Başkan Aziz Yıldırım sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımına kiralarken, Stoch'a “Gece hayatını bırak. Sadece kendini futbola ver. Ben sana çok güveniyorum. Sana bir yıl izin veriyorum. Orada futbolunu geliştir. Kafanı toparla. Futboldan başka bir şey düşünme. Gelecek sene sana çok ihtiyacımız olacak. Seni devamlı takip edeceğim” diye nasihat etti.
 
GECE HAYATI KALMADI
 
Stoch da gittiği günden itibaren sürekli İdari Menajer Hasan Çetinkaya'yı arayıp, “Nasıl, maçımı seyrettin mi? Başkan ne diyor” diye soruyordu. Stoch'un bütün maçları izleniyor. İstatistikleri rapor haline getiriliyor. Oyun içindeki davranışları gözleniyor. En önemlisi gece hayatı takip altında. Arap kulübünde gece dışarı çıkacak ortam yok. Bunun da etkisiyle özel yaşamına çeki düzen verdi. Eski Stoch artık yok. Olumlu yönde çok değişti.
 
KONTENJANA TAKILDI
 
Sow'un Afrika Kupası'na gitmesi üzerine Teknik Direktör İsmail Kartal, kanatta ya da forvette oynayabilecek bir oyuncu istedi. Başkan Aziz Yıldırım da Kartal forvet transferi raporu verince Stoch'u ara transfer döneminde geri almayı düşündü. Ancak F.Bahçe'nin yabancı kontenjanı dolu. Krasic'i göndersen takımdan hangi yabancıyı tribüne çıkarıp, Stoch'u oynatacaksın?
 
ARTIK ŞAFAK SAYIYOR
 
Bu nedenle Stoch'un devre arasında yuvaya dönme ihtimali ortadan kalktı. Ama Slovak oyuncuya da haber gönderildi. “Kendini hazırla seneye F.Bahçe'desin. Lig bitti mi atla gel buraya” denildi. Stoch bu haber üzerine havalara uçtu, F.Bahçe'ye dönmek için şafak saymaya başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!