comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sabri Uzun'dan şike davasına ilişkin bomba iddia!

23 Ocak 2015, Cuma 00:02
Sabri Uzun'dan şike davasına ilişkin bomba iddia!

Eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun'un kitabında şike davasında şüpheli bir isimin tutuklanmaması karşılığı avukatlar 700 bn dolar aldı dedi.

FutbolArena Detay - Türkiye son günlerde Eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun'un “İN” adlı kitabını konuşuyor. Sabri Uzun kitabında şike davası hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Uzun kitabında şike davası için “iki avukat 'Davanın şüphelisi bir kişinin tutuklanmaması karşılığında' davanın vekilliğini almıştır. Gerçekten o şüpheli kişi tutuklanmadı!” diye yazdı. 
 
İşte Uzun'un “Şike Davası Değil, Para Davası” adlı bölümündeki o ifadeler!
 
“İstanbul'da 3 Temmuz 2001'de başlatılan İstanbul Özel Yetkili Mahkemesi'nde sürdürülen Aziz Yıldırım'ın 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildiği davanın tamamı aslında bir Cemaat operasyonudur... 'Paraya Ulaşma Operasyonu'dur... Türkiye Cumhuriyeti'ne "ekonomik kuşatma operasyonudur.
 
Şu kadarını söyleyeyim ki iki avukat 'Davanın şüphelisi bir kişinin tutuklanmaması karşılığında' davanın vekilliğini almıştır. Bunun bedeli 700 bin ABD dolarıydı. Gerçekten o şüpheli kişi tutuklanmadı!
 
Bu avukatlık ücretinin ne kadarı Cemaat'e 'Himmet' parası olarak ödendi bilemiyorum ama kanaatim 300 bin dolar tutarında bir paranın ödendiği şeklindedir.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!