Alex, Acarkent'teki evinden bir minibüsle Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket ederken, kamşuları gözyaşlarını tutamadı.
Alex'i sabah saatlerinden beri evinin önünde bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, araçlarıyla yıldız oyuncuyu havaalanına kadar takip etti.
Brezilyalı oyuncuyu taşıyan minibüs, saat 18.55'te Sabiha Gökçen Havaalanı'na ulaşırken, havaalanında bekleyen bir grup taraftar yıldız futbolcuya sevgi gösterilerinde bulundu.
-Plaket verildi-
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, havaalanında düzenlenen törenle Alex'e plaket ve .eşitli hediyeler verdi.
-"Yürekten teşekkür ediyorum"-
Alex, plaket aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Son 8 senem ve son 2 hafta içinde yaşadıklarım için yürekten teşekkür etmek istiyorum. Son yazdığım mesajda da söylediğim gibi; "Ben ve ailem Birezilyalı doğduk. İleride vefat edeceğiz. Sizler Türk halkı sayesinde %50 Brezilyalı, %50 Türk olarak öleceğim. Bunu sağladığınız için Türk halkına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Bu arada Alex, gün içinde twitter hesabından duygusal bir mesaj gönderdi. Alex; "%100 Brezilyalı doğduk ama kesinlikle %50 Türk, %50 Brezilyalı öleceğiz. Türk Halkına her şey için teşekkürler. Sizi çok seviyoruz! De Souza Ailesi" diye twitt attı.
Gelişmeler 'da olacak.

