comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre Belözoğlu: '10 günlük emeğim boşa gitti'

22 Ocak 2015, Perşembe 09:34
Emre Belözoğlu: '10 günlük emeğim boşa gitti'

Altınordu maçında sakatlanmasını zemine bağlayan Emre Belözoğlu isyan etti.

Kupadaki Altınordu maçında yaptığı enfes asistin ardından Emmanuel Emenike'nin kaptırdığı topu çalayım derken şanssız şekilde sakatlanan Emre Belözoğlu, isyan bayraklarını çekti. Oyundan çıkarken oldukça sinirli olduğu dikkatlerden kaçmayan kaptan, sakatlığını kötü zemine bağlarken, takımını en az 3 hafta yalnız bırakacak olmasına çok üzüldü.
 
Antalya kampını çok iyi geçirmesine rağmen böyle bir sorun yaşamasından dolayı morali altüst olan tecrübeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı: “Sezon başından bu yana kendime iyi bakmaya özen gösteriyorum. Antalya'da da 2. yarı için güzel bir ortamda sağlıklı bir çalışma ortamı vardı. Yapılan ağır idmanlara rağmen ciddi bir sakatlık yaşanmadan kampımızı bitirdik.
 
"Yazık değil mi?" 
Ben de sezon içindeki eksikliklerimi burada yaptığım ekstra çalışmalarla kapatmıştım. Adale yapımı güçlendirdim, kaslarım da tam da istenilen düzeye geldi. Bunları da bilimsel metotlarla öğreniyoruz zaten. Ancak zeminden kaynaklı başıma gelen bu sakatlık 10 günlük emeklerimin çöpe gitmesine neden oldu. Sağlık heyetinin uygulayacağı tedavinin ardından tatilden yeni gelmiş bir futbolcu gibi antrenmanlara başlayacağım.
 
"Her şey havaya gitti" 
 
Kaybettiğim bu zamanın ve emeğin hesabını kim verecek şimdi bana? Bizlere yazık, günah değil mi? Kamp döneminin bana getirdiği tüm çalışmalar şimdi havaya gitti. Gelin de bu duruma isyan etmeyin.” 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!