comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı adım adım izledi

22 Ocak 2015, Perşembe 09:12
Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı adım adım izledi

Fenerbahçe, eşine ancak James Bond filmlerinde rastlanacak bir operasyona imza attı.

Kod adı “Paşa.”
 
Fenerbahçe, Antalya'da Kasımpaşa'ya analiz operasyonu yaptı.
 
Görevimiz Tehlike'nin başrolünde bir analiz uzmanı yer aldı. Lacivert-Beyazlı takımın antrenmanlar ve hazırlık maçında attığı bütün adımlar takip edildi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın çalışma prensibi, iki odak noktası üzerine kurulu.
 
Birincisi takımı dünya şampiyonu Alman Milli Takımı, Real Madrid, Borussia Dortmund gibi üst düzey takımların uyguladığı antrenman teknikleri ile en üst form seviyesine çıkarmak.
 
İkincisi de rakibi analiz edip, zayıf ve güçlü noktalarına göre maç stratejileri hazırlamak. İsmail Kartal, Kasımpaşa'nın sezonun ilk yarısındaki bütün maçlarının röntgenini çekti. Ancak yeterli bulmadı. Devre arası kampı da takibe alındı.
 
PAŞA'YI ÖZEL MAÇTA ÇIPLAK GÖZLE İZLEDİLER
 
Kasımpaşa'nın devre arasındaki hazırlık sürecinde göstereceği gelişme ve değişim mercek altına alındı. F.Bahçe'den bir analiz uzmanı, 10 Ocak-20 Ocak arası Kasımpaşa'nın Belek'te yaptığı kampı adım adım izledi. Lacivert-Beyazlı takımın antrenmanları gözlendi. Bununla da yetinilmedi ve Paşa'nın Azeri Bakü'ye 3-1 yenildiği hazırlık maçı da çıplak gözle izlendi. Bütün bu çalışmaların ardından Kasımpaşa'nın artı ve eksileri bir rapor halinde Teknik Direktör İsmail Kartal'a sunuldu.
 
YÜKSEK TEMPO DÜELLOSUNA HAZIR OLUN
 
Kasımpaşa analizinden çıkan ana fikir Lacivert-Beyazlılar'ın oyun karakterinin Türkiye ortalamasının üzerinde bir tempoya çıkması oldu. Teknik Direktör İsmail Kartal da hafta sonundaki ikinci yarının ilk maçında futbolcularından tempoyu Kasımpaşalı oyuncuların bile temposunun üzerine çıkarma emrini verdi. İzmir'deki Altınordu maçı sonrası F.Bahçe dünü izinli geçirdi. Çalışmalar bugün çift antrenmanla devam edecek. Ancak tempo düşmesin diye hafif tempodaki bir antrenman yerine yüksek tempoda çift kale maç yapılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!