comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt ailesinin Fenerbahçe kararı!

19 Ocak 2015, Pazartesi 11:54
Kuyt ailesinin Fenerbahçe kararı!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kuyt Avrupa'dan teklifler aldığını açıkladı. Ancak ailesi Türkiye'den ayrılmaya sıcak bakmıyor. Çünkü oyuncunun 4 çocuğu da eğitimlerine İstanbul'da devam ediyor. Bu nedenle Kuyt, takımda kalma yanlısı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt'un sezon sonu nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. 35 yaşındaki golcü önceki günkü basın toplantısında Avrupa kulüplerinden teklifler aldığını açıkladı.
 
Ancak Hollandalı futbolcunun yakın kaynaklarından alınan bilgilere göre Kuyt, Avrupa'dan teklilere rağmen futbol hayatını Fenerbahçe'de sürdürmek istiyor. Çünkü Kuyt'ın 4 çocuğu da eğitimlerine İstanbul'da devam ediyor ve ailenin Türkiye'de oturmuş bir sistemi var. Ailesi, bu sistemi bozma yanlısı değil. Bu nedenle de öncelik Fenerbahçe'de kalmak. Nitekim Kuyt, önceki gün yönetime “masaya oturalım” mesajı göndermişti.
 
YÖNETİM DE MEMNUN
 
Fenerbahçe yönetimi de 35 yaşındaki oyuncunun performansından ve profesyonelliğinden oldukça memnun. Kuyt'ın başta genç oyuncular olmak üzere tüm futbolculara örnek teşkil ettiğini düşünüyorlar. Yönetim, sezon sonuna doğru Kuyt ile masaya oturmayı planlıyor. 2012-13 sezonunun başında Liverpool'dan transfer edilen Kuyt, Fenerbahçe'de 3'üncü sezonunu yaşıyor. Sarı-Lacivertli kulüpte 110 maçta 31 kez rakip fileleri havalandırdı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!