comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'dan Diego'ya uyarı

19 Ocak 2015, Pazartesi 07:29
İsmail Kartal'dan Diego'ya uyarı

Fenerbahçe'de beklenen patlamayı yapamayan ve ligin ikinci yarısına form düzeyi olarak zirvede girmekte kararlı olan Diego, hocasına özel bir şekilde çalışmak istediğini söyledi. İsmail Kartal'ın tepkisi ise farklı oldu. 

Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe'de beklenen patlamayı yapamayan ve ligin ikinci yarısına form düzeyi olarak zirvede girmekte kararlı olan Diego Ribas, hocasına özel bir şekilde çalışmak istediğini söyledi.
 
İsmail Kartal'ın yanıtı, “Yorgunluk sınırını aşarsan istenmeyen, üzücü sakatlıklar olabilir. Biraz durman ve dinlenmen gerek” oldu.
 
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Belek kampının tartışmasız en mutlu kişisi... Alanyaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında mükemmel bir gol atan sambacı sürekli pozitif olmasıyla da takım arkadaşlarının sevgisini kazanmış durumda. Sürekli olarak Teknik Direktör İsmail Kartal ile konuşan Diego oyun kurgusu ve taktikle ilgili bilgiler de alıyor.
Hocasına bu konuda fikirlerini de ileten Brezilyalı, takıma tamamen ayak uydurmuş durumda. Kaptanlar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile de sürekli konuşan Diego onların da görüşlerini alıyor ve kampın kendisi için daha iyi bir şekilde geçmesini sağlıyor.
 
HOCASININ KAPISINI ÇALDI!

Takım arkadaşlarına “Futbol yaşantımın en mükemmel kampı oluyor” diye itirafta bulunan ve atmosferin mükemmel olduğunu belirten Diego, eşi ve çocuklarıyla da sürekli iletişim halinde. Onların iyi ve mutlu olduğunu görüp motivasyonunu iyice yükselten Diego'nun bu pozitifliği takımın arkadaşlarına da yansıdı.
 
İkinci yarıya mükemmel bir form grafiği ile girmek için yüksek bir mücadele gösteren Diego günde çift idman yapmasının yanı sıra takımdan ayrı çalışmak için de hocasına başvuruda bulundu. Özel bir şekilde çalışmak istediğini belirten Diego, “Antrenmanlar bana yetmiyor. Daha fazla çalışmak istiyorum” diyerek Kartal'ın kapısını çaldı.
 
YÜZÜNDEN GÜLÜCÜK EKSİK OLMUYOR

İsmail  Kartal Brezilyalı'nın bu isteğine, “Yorgunluk sınırını aşarsan istenmeyen sakatlıklar olabilir. Bu nedenle biraz durman ve boş zamanlarını biraz da dinlenerek geçirmen gerek. Ama yine de bu isteğin beni mutlu etti” dedi.
Diego, Antalya'da bütün zamanını takımla birlikte geçirmek için büyük çaba sarfediyor. Arkadaşlarıyla şakalayıp, oyunlara iştirak ediyor.  Kendisine yapılan her türlü espriye hoşgörü ile yaklaşıyor, aynı şekilde karşılık veriyor. Yüzünden gülücük eksik olmuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!