comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de yerlilerle yabancılar, FootGolf'te kapıştı

18 Ocak 2015, Pazar 10:10
Fenerbahçe'de yerlilerle yabancılar, FootGolf'te kapıştı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular, ayak golfü (FootGolf) oynadı.

Kamp yaptıkları Regnum Carya Golf & Spa Resort'un aydınlatmalı golf sahasında yapılan ve teknik direktör İsmail Kartal'ın da izlediği etkinlikte futbolcular, yerli ve yabancı olmak üzere iki gruba ayrılarak yarıştı. Yerliler takımı Gökhan Gönül, Caner Erkin, Selçuk Şahin ve Uygar Mert Zeybek'ten; yabancılar takımı ise Meireles, Kuyt, Diego ve Kadlec'ten oluştu.

Futbolculara oldukça neşeli dakikalar geçirten mücadelenin galibi yerliler oldu. Etkinlikle bayrağa en yakın atış ödülünü Gökhan Gönül aldı, en uzun atışı genç futbolcu Uygar Mert Zeybek gerçekleştirdi.
Selçuk Şahin, FootGolf'ün ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Değişik bir aktiviteler gerçekleştirdiklerini belirten Şahin, "Diğer arkadaşlar da iyi mücadele etti ama bizim takımda çok yetenekli arkadaşlarımız var, onların sayesinde kazandık." diye konuştu.

Regnum Carya Golf & Spa Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, kazanan takıma 1 haftalık konaklama ödülü verdi. Ödül için Şafak Öztürk'e teşekkür eden Selçuk, "Gerçekten çok eğlendik. Kuyt, golfte çok iyi olduğu için taktiksel bir şeyler denedi, ama biz Türk işi yaptık, gördük ve vurduk. Ben de normal golfte iyiyim ama ayak golfünü ilk kez oynadım. Buradaki golf hocaları Tuncelili, benim hemşehrim. Onlardan biraz taktik aldık. Etkinlik bizi iyi etkiledi ama diğer takımı nasıl etkiledi bilemem, çünkü biz kazandık." şeklinde konuştu.

Regnum Carya Golf & Spa Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, Fenerbahçe'yi ağırlamaktan şeref duyduklarını dile getirdi. Öztürk, "İlk kez böyle bir organizasyon denedik, başarılı da oldu. Türklerden oluşan takımın kazanması da hoşumuza gitti. Avrupa'nın ilk ve tek aydınlatmalı golf sahasında böyle bir aktivite yaptık, gerçekten bir ilk oldu. Önümüzdeki senelerde devamı gelecektir. Takımımıza da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Etkinliğin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gökhan Gönül, devre arası kampların bütün takımlar için zor olduğunu belirtti. Sezon içinde yapılamayan yüklemelerin devre arasında gerçekleştirildiğini anlatan Gökhan, şöyle devam etti: "Sabah ve akşam antrenman oluyor ve ağır geçiyor. Şampiyon olmak istiyorsanız, bunları yapmak zorundasınız. Önce ağlayacaksınız, sezon sonu şampiyonluk geldiğinde de bunun gururunu yaşayacaksınız. Onlar da buralardan geçiyor. Yoğun antrenmanların arasında böyle güzel aktiviteler olduğunda da keyifli zaman geçiriyoruz."

"FENERBAHÇE VE KÖTÜ KELİMESİNİ BİRLİKTE DUYMAKTAN NEFRET EDİYORUM"

Gökhan Gönül, verilen aranın kendi performanslarını olumsuz etkileyip etkilemeyeceği yönündeki soruya şu cevabı verdi: "Ben artık Fenerbahçe ve kötü kelimesini birlikte duymaktan nefret ediyorum. Kazanıyoruz, 'Fenerbahçe kötü oynadı kazandı' deniyor, farklı skorlarla yeniyoruz, 'Bu kadar gol attılar ama yine iyi oynamadılar' deniyor. Bakıyorsunuz biz yine lideriz. Devre arası, tempomuzu bozmaz, tempoyu buralarda yaptığınız antrenmanlarla kazanıyorsunuz. Yakalamış olduğumuz temponun üzerine burada biraz daha dayanıklılık koyduğumuz zaman inanıyorum ki bıraktığımız yerden devam edeceğiz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!