comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Dirk Kuyt hakkındaki kararını verdi

16 Ocak 2015, Cuma 15:33
Fenerbahçe, Dirk Kuyt hakkındaki kararını verdi

Fenerbahçe yönetimi, Dirk Kuyt konusunda son kararını verdi. Yaşlı olduğu için gönderilmesi düşünülen 35 yaşındaki futbolcu, yeni yabancı kuralı sayesinde 1 yıl daha sarı lacivertli formayı giyebilecek. Ancak Hollandalı futbolcudan yıllık ücretinde indirim yapması istenecek.

Yeni yabancı kuralının açıklanmasının ardından önümüzdeki sezonun transfer planlamasını yeniden gözden geçiren Fenerbahçe yönetimi, gönderilmesi gündemde olan Dirk Kuyt ile olan sözleşmesini 1 yıl uzatma kararı aldı.
 
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden yönetim, saha içi ve saha dışındaki kişiliği ile gençlere örnek olan Kuyt ile devam etmeyi uygun gördü.
 
Önümüzdeki sezon eski kulübü Feyenoord'a dönmeyi planlayan Hollandalı yıldız, Fenerbahçe yönetimin bu tercihi sonrası büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
 
Başkan Aziz Yıldırım'ın da sevgisini kazanan Kuyt, bu sezon ortaya koyduğu performans ile ‘yaşlı kurt' olarak alkışlanıyordu.
 
35 yaşındaki futbolcu ile önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalanması bekleniyor. Ancak Kuyt'tan yıllık ücretinde indirime gitmesi istenecek.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!