comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Krasic, ayrılmanın yollarını arıyor

15 Ocak 2015, Perşembe 18:40
Krasic, ayrılmanın yollarını arıyor

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Sırp oyuncu Milos Krasic, sarı-lacivertli ekipten ayrılmak için alacağı maaşın düşmesine bile razı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Sırp oyuncu Milos Krasic,sarı-lacivertli ekipten ayrılmak için alacağı maaşın düşmesine bilerazı.

Rus haber kaynağı TASS ajansına röportaj veren Milos Krasic futbol yaşantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sırp yıldız, Fenerbahçe'de bir sakatlık yaşadığını ve sonrasında oynayamadığını belirtirken Fenerbahçe'de oynayamama sebebi olarak teknik direktör değişiklikleri ve sakatlığı öne sürdü.
Ayrıca Krasic oynatılmadığında "Beni neden aldınız" diye sorduğunu ancak buna cevap alamadığını, 2 yıldır istemediği halde Fenerbahçe'de kaldığını belirtti.

Krasic, "Forma giyebilmek için Fransa ekibi Bastia'ya gittim, sonra oradan da ayrıldım. Rusya'dan bir teklif alırsam değerlendiririm. Rusya bana çok şey kattı. Hangi takımın olduğu önemli değil, CSKA, Zenit, Dinamo hepsinde oynarım.  Uzun zamandır oynamadım ama 30 yaşındayım ve Fenerbahçe'den aldığım maaşın daha düşüğüne başka bir kulübe gderim" ifadeleriyle ayrılma isteğini röportajda belirtti.

Krasic son olarak Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü, sezon sonunda kesin olarak ayrılacağını ancak liglerin 2. yarısında bir takımda kiralık olarak forma giymek için girişimlerde bulunduğunu da sözlerine ekledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!