comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Erkan Zengin: "Fenerbahçe'ye söz verdim"

14 Ocak 2015, Çarşamba 15:09
Erkan Zengin:

Transferi bilmeceye dönüşen Erkan Zengin, temsilcileriyle bir durum değerlendirmesi yaptı ve Trabzonspor'a karşı ön yargısı olmadığını söyledi...

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Erkan, "Trabzonspor'a saygım var; hiçbir ön yargı beslemiyorum. Ersun Yanal hocamı seviyor ve sayıyorum. Ama ben Fenerbahçe'ye söz verdim. Verdiğim sözden geri adım atmak istemiyorum" dedi.  
 
"BANA VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLMEDİ" 
 
Tecrübeli orta sahanın bir başka sorunu ise kulübü Eskişehirspor'da başkan Mesut Hoşçan'ın sözleşmesini feshetmek konusunda verdiği sözü yerine getirmediğini düşünmesinden kaynaklanıyor. 
 
Hoşçan'la bir konuşma yapan Erkan, 800 bin euro tutarındaki alacağından vazgeçmek, ayrıca 500 bin euro bonservis ücreti getirmek karşılığında sözleşmesinin feshi konusunda anlaşma sağlamıştı. Fakat tecrübeli oyuncu bu işlemin imza atılması için belirlenen günde toplantıya gelemeyince, Eskişehirspor yönetimi oyuncunun TFF'ye yaptığı başvuru nedeniyle, alacaklarını yatırıp oyuncunun serbest kalmasını engellemişti.
 
Erkan ise "Ben söz vermiştim, neden sözleşmemi fesih etmediler. Bu durumda ben de onların istediğini yapmam" diyerek, Trabzonspor'a gitmeyi reddetmişti. Mesut Hoşçan, daha önce yaptığı açıklamada Erkan konusunda Trabzonspor'la her konuda anlaştıklarını duyurmuştu.  
 
Tüm bu gelişmelerden sonra öyle anlaşılıyor ki, Erkan Zengin'in transferi son gününe kadar belirsizliğini koruyacak.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!