comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Tottenham'dan Fenerbahçe'ye Adebayor teklifi

14 Ocak 2015, Çarşamba 09:40
Tottenham'dan Fenerbahçe'ye Adebayor teklifi

Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'u elden çıkarmaya çalışan Tottenham, Fenerbahçe ile temas kurdu.

Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'u elden çıkarmaya çalışan Tottenham, Fenerbahçe ile temas kurdu. Emenike takası gündemde olmakla beraber, Sarı-Lacivertliler istekli durmadı. Forvet takviyesi için diğer seçenekler ve Nijeryalı'nın kamp performansına göre İngilizler'e cevap verilecek.
 
Bugün Gazetesi'nde Engin Verel imzasıyla yayımlanan habere göre Fenerbahçe, forvet bölgesine farklı seçenekler üzerine transfer çalışması yapıyor. PSV'den De Jong, Lokomotiv Moskova'dan N'Doye gündeme gelen bazı isimler. Ancak şimdi öne çıkan bir başka yıldız var: Tottenham'ın Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor...
 
ABD ALTERNATİFİ DE VAR

Tabii tüm bu transfer çalışmaları, özellikle Emmanuel Emenike'nin müthiş düşüşünden kaynaklanıyor. Ancak Londra temsilcisinin de Nijeryalı golcüye ilgisi var. Emenike'nin de hayali zaten Premier Lig'de forma giymek. Tottenham'ın bir Emenike-Adebayor takası için nabız yokladığı bilgisini sağlam kaynaklardan aldım.
 
Ancak Fenerbahçe bu teklife çok sıcak olmamakla beraber, göz ardı etmiş de değil. Adebayor, bu sezon ikisi Avrupa Ligi olmak üzere 12 maçta 2 gol attı. Tottenham bu futbolcuyu Amerika'dan bir takıma vermeye de çalışıyor.

KOMBİNE SATIŞINI PATLATABİLİR

30 yaşındaki Adebayor'un transferi sıkı bir incelemeden sonra ancak gerçekleşebilir. Kulüp şu anda acele etmiyor, hem önündeki süreyi kullanmak hem de Emenike'nin özellikle Antalya kampındaki performansını değerlendirmek istiyor. Adebayor, her ne kadar eski performansına uzak görünse de, taraftarları heyecanlandıracak bir isim. İşin bu tarafıyla da, ikinci bir kombine kart satışına başlayan Fenerbahçe, siyahi yıldıza kapıyı tamamen kapatmıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!