comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal: 'Şimdi acı çekme zamanı'

11 Ocak 2015, Pazar 11:22
İsmail Kartal: 'Şimdi acı çekme zamanı'

İsmail Kartal, Antalya Belek'teki ilk idman öncesi oyuncuları ile toplantı yaptı, uyarılarını ardı ardına sıraladı.

Fenerbahçe'nin teknik patronu şampiyonluk yolunda işlerinin kolay olmadığını söyledi, “Dördüncü yıldızı isteyen tek takım biz değiliz. G.Saray ve Beşiktaş ile yarışıyoruz. Başarılar, acı çekerek, fedakârlık göstererek ve inançlarla elde edilir. Şimdi acı çekme zamanı” dedi.
 
Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı İsmail Kartal, Antalya Belek kampındaki ilk antrenman öncesi bir toplantı yaparak futbolcularına çeşitli uyarılarda bulundu.
 
İlk yarıyı lider bitirmenin şampiyonluk yolunda çok önemli olduğuna vurgu yapan Kartal, “Ancak bu sadece hedefe giden yolda atılmış bir adım... Şimdi devamını getirmek gerekiyor. Önemli olan lider olabilmek değil, sezon sonunda lider kalabilmek” diye konuştu.
 
İşlerinin kolay olmadığının altını çizen İsmail Kartal, “4. yıldız için mücadele ediyoruz ve bunu isteyen tek takım değiliz... Galatasaray ve Beşiktaş'la yarışıyoruz. İlk yarıyı lider bitirdik ama bu bizim eksiklerimiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor... Başarılar, acı çekerek, fedakârlık göstererek ve inançlarla elde edilir. Şimdi acı çekme zamanı. Hepinizden fedakârlık bekliyorum” dedi.
 
Bambaşka Fener!
 
Tecrübeli teknik adam, “Kolay bir süreç olmayacak ama sizlere güveniyorum. İkinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe izlettirmeliyiz ve taraflı tarafsız herkes şampiyonluğumuza saygı duymalı” ifadelerini de kullandı. Öte yandan Kartal, Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ile de özel görüştü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!