comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'2 gol atan Fenerbahçe santrforu olmaz'

11 Ocak 2015, Pazar 11:08
'2 gol atan Fenerbahçe santrforu olmaz'

Fenerbahçe'nin golcüsü Emenike için Guiza'nın da gerisine düştüğü yorumu yapıldı.

Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin eleştirilen ismi Emmanuel Emenike için çarpıcı değerlendirmeler yaptı. İşte Demirkol'un Emenike yorumu:
 
"Emenike bir destek santrfor olduğunda kendine koridor bulabiliyor. Yarım sezonda 2 gol atan Fenerbahçe santrforu olmaz. Bu tabloda satılırsa kimse itiraz etmez.
 
Emenike'nin santrforda, Sow'un solda oynaması Fenerbahçe'yi bu sene 2 kişi eksik yapıyor. Geçen sene bu durum farklıydı. Bu yıl Alper'in gösterdiği çok yönlü ofansif oyunu da bu denkleme eklemek lazım. Sow'un santrforda Alper'in orta sahada yer aldığı oyun şu ana için açık ara en iyi işleyen düzen. Emenike'nin kendisini içine hapsettiği duygusallık da performansını imha ediyor. Bunda Dünya Kupası'nda beklendiği zıplamayı yapamamış olmasının hayal kırıklığı da var tabii. Ancak büyük takım oyunculuğu bu kadar uzun süren duygusal krizleri kaldırmaz. Nijeryalı'nın haklı olduğu taraflar da var.
 
Kendisini en iyi ifade edebileceği pozisyon Fenerbahçe'de yok. O bir destek santrfor olduğunda kendisine koridor bulabiliyor. Geçen sezon Dünya Kupası öncesi ekstra bir çaba göstererek verilen görevin altından kalktı ama şimdi motive olacak bir şey bulamıyor. Bu tabloda Emenike gönderilirse kimse itiraz etmez. Yarım sezonda 2 gol atan Fenerbahçe santrforu olmaz. Güiza'nın dahi gerisine düştü."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!