comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Salih için açıklama geldi

08 Ocak 2015, Perşembe 14:49
Salih için açıklama geldi

Devre arasında Roma'dan ayrılacağı konuşulan Salih Uçan hakkında menajerinden açıklama geldi.

Roma'nın Fenerbahçe'den satın alma opsiyonu ile 2 senelediğini kiraladığı genç oyuncu Salih Uçan'ın takımdaki geleceği hakkında farklı iddialar ortaya atılırken, İtalyan basınına konuşan menajer Ömer Uzun, son durum hakkında bilgi verdi.
 
Geçirdiği sakatlığın ardından iyileşme sürecine başlayan Salih Uçan, bu sezon ligde sadece 3 dakika forma şansı bulurken, birçok Serie A ekibinin Salih'i kiralamak istediği belirtiliyor.
 
Şu anda Salih'in transferiyle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadığına dikkat çeken Salih'in menajeri Ömer Uzun, "Salih hazır hale gelmek için takımdan ayrı çalışıyor.  Daha fazla forma giymek için Roma'dan ayrılabilir bunu hesaba katıyorum fakat şu anda onunla etkin bir şekilde ilgilenen bir kulüp göremiyorum. Teknik direktör Rudi Garcia oyuncuya inanıyor. İtalyan Ligi'nde kesinlikle değerini gösterecek" dedi.
 
Atalanta'nın Salih ile ilgilendiği yönündeki iddiaya da cevap veren Ömer Uzun, "Atalanta'dan doğrudan bir şey duymadım ancak ilerleyen hafalarda bir şeyler olabileceği ihtimalini göz ardı etmeyelim. Dört gözle bekliyoruz" ifadesini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!