comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emmanuel Emenike'nin fiyatı belirlendi

08 Ocak 2015, Perşembe 09:31
Emmanuel Emenike'nin fiyatı belirlendi

Fenerbahçe'de yaşadığı problemlerle gündemden düşmeyen Emenike için gelecek tekliflerde istenecek rakam belli oldu.

Nijeryalı forvet için kendilerine resmi teklif gelmediğini açıklayan sarı lacivertliler, “Eğer 10 milyon Euro ve üzeri bir teklif gelirse hiç düşünmeden Emenike'yi satarız” dedi.
 
Fenerbahçe, Emmanuel Emenike konusunda rotasını belirledi. Sarı lacivertli kulüp eğer Emenike için 10 milyon Euro'luk resmi bir teklif gelirse Nijeryalı'yı elden çıkartabilir. Her gün özellikle internet medyasında Emmanuel Emenike'ye 8 milyon Euro, 10 milyon Euro, 12 milyon Euro gibi tekliflerin geldiği yazılıp çiziliyor. Bu durumun gerçek olup olmadığını Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerine sorduk. Nijeryalı yıldız için gerçekten de çok büyük teklifler var mıydı? İşte herkes tarafından merak edilen konunun yanıtları…
 
RESMİ BİR TEKLİF YOK AMA
 
Fenerbahçe Kulübü'ne Emenike ile ilgili gelen herhangi bir resmi teklif yok. Sarı lacivertli kulüp ile Emenike'nin menajeri Erdem Konyar arasında kısa bir görüşme oldu ve Konyar, Emenike'yi satabileceğini söyledi. Bunun dışında hiçbir kulüp Fenerbahçe'nin kapısını çalmadı. Konu ile ilgili Fenerbahçe'nin bir yöneticisini aradık ve sorduk. Emenike'ye Tottenham'dan bir teklif var mıydı? Yanıtı çok netti; “Hayır…Eğer 10 milyon ve üzeri bir teklif gelirse hiç düşünmeyiz. Emenike'yi satarız.” Bu açıklama bile yönetim kurulunun Emenike ile ilgili düşünceleri hakkında ip uçlarını veriyor. Fenerbahçe yönetimi Emenike'nin duygusallığından ve performansından dolayı hiç mutlu değil ve Nijeryalı'yı elden çıkartmaya hazır.
 
MENAJERİNE GÖRE DE TEKLİF YOK
 
Tüm bunlar olurken Emenike'nin menajeri Erdem Konyar da Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Konyar, Emenike için Fenerbahçe'ye resmi bir teklif yapılmadığını doğrulardan şu ifadeleri kullandı: “Emenike, ‘Ben kulüpten ayrılıyorum, geri dönüyorum' şeklinde ifadeleri kullanmadı. Ben şahsen direkt Totthenam'la hiçbir şekilde masaya oturmadım. Ancak Fenerbahçe'den izin alarak onlarla masaya oturabiliriz. Fenerbahçe'ye şu anda resmi teklif geldiğini sanmıyorum. Ama ilgilenen kulüpler olabilir. Bu çok doğal bir durum. Totthenam düşünmüş olabilir; çünkü şu anda tek forvetleri var. Belki bu nedenle Tottenham iddası gündeme geliyor. İtalya'da da AC Milan ve Fiorentina'nın ilgilendiği yönündeki iddialar geliyor. Ama bizim onlarla bir görüşmemiz olmadı” ifadelerini kullandı.
 
EŞYALARINI TOPLAMADI
 
Peki Emenike eşyalarını toplayıp bir daha dönmeyeceğim dedi mi? Nijeryalı yıldız sezon içinde biriken forma, hediyeler ve eşyalarını Samandıra'da biriktiriyor ve daha sonra ihtiyacı olanlara ve yakınlarına dağıtıyor. Yani ülkeden her ayrıldığında bu eşyaları mutlaka dağıtıyor. Bu kez de ayı şeyi yaptı. Yani iddia edildiği gibi eşyalarını toplayıp ayrılmadı.

BU SEZON NE YAPTI?

Kulvar Maç Gol Asist
Süper Lig 13 2 1
Türkiye Kupası 1 0 0
Süper Kupa 1 0
Emenike ligde bu sezon 4 sarı kart gördü. Nijeryalı ligde 10 maça ilk 11'de başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!