comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Emenike yerine Damiao

06 Ocak 2015, Salı 09:29
Fenerbahçe'de Emenike yerine Damiao

Fenerbahçe, müşteri bulursa Emenike'yi hemen satacak: Emenike için biçilen fiyat 13 milyon Euro.

İlk devrede 13 maçta sadece 2 gol atabilen ancak sürekli teknik direktör İsmail Kartal'dan şikayetçi olan, oynamadığı zaman da vücut dili ve hareketleriyle kriz çıkaran Emenike'nin vadesi doldu! Geçtiğimiz aylarda Katar'dan gelen 10 milyon Euro'luk teklifi reddeden F.Bahçe, gelişmeler sonrası Emenike'yi aldığı paraya, yani 13 milyon Euro'ya elden çıkarmak istiyor. 
 
Önümüzdeki günlerde Bülent Uygun'un çalıştırdığı UMM Salal dahil birçok takımla Emenike pazarlığı yapılacak ve istenen rakam bulunursa, Nijeryalı ile yollar ayrılacak.
 
İSMAİL KARTAL, DAMIAO'YU İSTEDİ
 
Emenike için müşteri arayan Fenerbahçe, bu futbolcunun alternatifini ise Brezilya'da buldu: Leandro Damiao. Brezilya basınında da sarı-lacivertlilerin Santos ile masaya oturmaya hazırlandığı belirtiliyor.
 
Fenerbahçe'nin Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk gibi iki önemli isme sezon başından bu yana tarattığı 'Brezilya listesinin' 1 numarasında bulunan Damiao'yu 10 milyon Euro civarında bir bedelle kadrosuna katabileceği belirtiliyor. Santos ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Damiao, bu sezon çıktığı 39 maçta 12 gol atarken 1 tane de asist yaptı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!