comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli yıldıza 6 milyon Euro'luk teklif

06 Ocak 2015, Salı 09:06
Fenerbahçeli yıldıza 6 milyon Euro'luk teklif

Sarı-lacivertli forma altında şu ana kadar hayal kırıklığı yaratsa da transfer piyasasını canlı tutmayı başaran Diego'nun bonservis ücreti için 6 milyon euroya kadar çıkıldı.

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla renklerine kattığı Diego Ribas'a ülkesinden teklif yağıyor. Henüz takıma uyum sağlayamayan yıldız futbolcu ligin ilk yarısında beklentilerin altında kalmasına rağmen hâlâ transfer piyasasının vazgeçilmez isimlerinden biri olduğunu gösterdi.
 
Diego için son olarak sarı-lacivertli kulübe 6 milyon euroluk bir öneri yapıldığı belirtildi. Teklifin kimden geldiği açıklanmazken, özellikle Brezilya'da birçok takımın yıldız oyuncuyu renklerine katmak istediği, bu rakamı da bu kulüplerden birinin sunduğu öğrenildi.
 
Fenerbahçe Yönetimi ile Diego Ribas ise şimdilik tekliflere pek sıcak bakmıyor. Yöneticiler yıldız futbolcunun ligin ikinci yarısında kalitesini göstereceğini düşünürken, Diego da yıllık aldığı 3.5 milyon euroluk ücret sebebiyle ayrılmak istemiyor.

Sıraya girdiler

Diego'nun yanısıra Emenike ve Sow için de menajerler kulübün kapısını aşındırmayı sürdürüyor. Özellikle Arap kulüplerinin çift haneli sunduğu rakamların Başkan Aziz Yıldırım'ın önünde durduğu ancak hiçbirinin değerlendirilmeyeceği belirtildi.
 
Bu iki oyuncuyu satmama kararı alan sarı-lacivertli kulübün forvet arayışları da devam ediyor. Sow'un pozisyona girip atamaması, Emenike'nin kaprisleri ve iniş çıkışlı performansı yüzünden bu bölgede bir zaaf yaşandığını düşünen teknik heyet ve yönetim Erkan Zengin transferi gerçekleşse bile yine bir forveti renklerine katmaya çalışacak. Eğer bu isim yabancı olursa Emenike ya da Sow'a gelen tekliflerden biri değerlendirilecek.
 
100 gol, 100 asist
 
Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Diego Ribas, ligde skor ve asist üretemese de Türkiye Kupası'nda yaptığı gol ve asistle kariyerinde 100 gol ve 100 asist barajına ulaştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!