comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Erkan Zengin: 'Ben 2.5 yıl için anlaştım, Fenerbahçe'de oynamak istiyorum.'

03 Ocak 2015, Cumartesi 23:47
Erkan Zengin: 'Ben 2.5 yıl için anlaştım, Fenerbahçe'de oynamak istiyorum.'

Adı Fenerbahçe ile anılan Erkan Zengin, transferi ile ilgili çok net açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - TRT'de yayınlanan Stadyum programına konuşan Erkan Zengin şu açıklamaları yaptı.

"Yaklaşık 1 ay önce Başkan Mesut Hoşçan ile toplantı yaptık. Başkan benim yıllık ücretimin kulübü zorladığını her zaman söylüyordu. Başkan "Yılda 1 milyon 400 bin € Eskişehirspor için yüksek bir ücret. Başka bir kulübe gidebilirsin" dedi.
Federasyona şikayet etsem, serbest kalabilirdim 

O dönem başka takıma gitmek için arayış içinde olmadım. Geçtiğimiz hafta başkanla bir kez daha görüştük. Kulüpten 800 bin € alacağım vardı. Federasyona şikayet etsem, serbest kalabilirdim ama ben 5 yıl hizmet ettiğim Eskişehirspor'a bunu yapamazdım. Başkan, 800 bin € alacağımdan vazgeçersem ve  500 bin €  bonservis getirirsem serbest kalacağımı söyledi. 12 Ocak'a kadar izinli olduğuma dair imzalı kağıt verdiler.
 
Fenerbahçe ile 2.5 yıl için anlaştım

Eskişehir'de oturduğum evi sattım. Fenerbahçe ile 2.5 yıl için anlaştım. Eşyalarımı toplayıp İstanbul'a getirdim. Her şey başkanın dediği gibi olurken, birden karar değiştirdiler. Alacaklarımı bankaya yatırdıklarını söyleyip, transfere izin vermediler.

Fenerbahçe'de oynamak istiyorum
 
Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Üstelik kulübüme para kazandırmak istiyorum ama yaşananlara anlam veremiyorum.
 
Konu Fenerbahçe veya Trabzonspor, hangi takıma gideceğim değil, gerekirse İsveç'te sıradan bir takımda oynarım. Benim üzüldüğüm, bu kadar fedakarlık yapmışken, sonradan yaşadıklarım. Bekleyip, göreceğiz. Umarım hayırlı olur"
 
Beyaz TV'nin haberine göre ise; Eskişehirspor'un başarılı hücum oyuncusu Erkan Zengin şu sıralarda İstanbul'da bulunuyor.

"Ya Fenerbahçeli olurum, ya da futbolu bırakırım" 

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ın Trabzonspor'un teklifini daha cazip bulduklarını açıklamasının ardından morali bozulan Erkan Zengin'in Fenerbahçe'den başka bir kulüpte forma giymek istemediği iddia ediliyor. Başarılı futbolcunun hatta tam anlamıyla kararını verdiği, "ya Fenerbahçeli olurum, ya da futbolu bırakırım" dediği belirtildi. 

Eskişehirspor'un 12 Ocak tarihine kadar izin verdiği Erkan Zengin için Fenerbahçe'nin ayırdığı para en fazla 1.5 milyon Euro. Sarı Lacivertli kulübün bu paradan fazlasını teklif etmeyeceği de gelen bilgilere arasında...
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!