comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mesut Hoşcan'dan sert çıkış: 'Herkes haddini bilecek'

03 Ocak 2015, Cumartesi 23:24
Mesut Hoşcan'dan sert çıkış: 'Herkes haddini bilecek'

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin'in son durumuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

FutbolArena - Adı son günlerde sıklıkla Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Erkan Zengin için, Eskişehirspor Kulübü Başkan ı Mesut Hoşcan ASpor'da net ifadeler kullandı.

Erkan Zengin'in kulüpten ayrılmayı kafasına koyduysa para kazandırarak gitmesi gerektiğini vurgulayan Hoşcan,"Eskişehir'de yıldız olduysan vefa borcun vardır. Biz de Erkan Zengin'den bunu bekliyoruz. Oyuncumuzun menajeri aklını karıştırıyor. Trabzonspor'un teklifi bize daha sıcak görünüyor"" şeklinde konuştu.

Mesut Hoşcan, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun kendisini aradığını belirterek resmi teklif istediklerini ifade etti.
 
Daha sonra TRT 1'de Stadyum programına bağlanan Mesut Hoşcan şu sözleri söyledi:
"Oyuncu kulübünü federasyona verip, herşeyi 4 Ocak'a göre ayarlıyorsa iyi niyet yorumunu kamuoyuna bırakıyorum. Herkes haddini bilecek ama! Ben Erkan'ı eleştirmiyorum. Menajer olmayan kişilerin oyunculara etkisi kulüpleri karıştırmaktadır. Erkan istiyorsa İsviçre'ye de gidebilir Amerika'ya da. Ben başkan olarak bu açıklamaları tasvip etmiyorum. Hiçbir şey olmazsa Erkan benim oyuncumdur. Eskişehirspor'da kalacak ve oynayacaktır"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!