comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım, 2 dakikada 25 milyon euroyu reddetti!

03 Ocak 2015, Cumartesi 10:46
Aziz Yıldırım, 2 dakikada 25 milyon euroyu reddetti!

Emenike ve Sow'un menajerleri 25 milyon euroluk teklifle geldi. Yıldırım hangi takımların talip olduğunu bile sormadan, "Hayır" dedi. Çünkü ikisine de çok güveniyor, şampiyonlukta pay sahibi olacaklarına inanıyor.

Kulüplerin mali sıkıntı yaşadığı günlerde Fenerbahçe'yi bir milyon üye projesi ile yalnız Türkiye'de değil, Avrupa'da da en güçlü kulüp yapmak isteyen Başkan Aziz Yıldırım yeni yılda da Anadolu'yu karış karış dolaşacak. 50 binin üzerinde yeni üyelerin formlarını imzaladığı konuşuluyor. Bir o kadar da fotoğraf çektirdiğin ben gördüm. İki gün önce de 228 bin kişiye kendi sesi ile gönderdiği  yeni yıl mesajında, kulübe üye olmaya davet etti.
 
KONUK EVLERİNDE SONA DOĞRU
 
Yeni yılda ilk hedefi  Edirne'den Kars'a,  Sinop'dan Anamur'a birer Fenerbahçe konuk evi  yapmak.. Bunun için arsalar bulundu, projeler çizildi.. İş temel atmaya geldi.
Peki futbol takımı ne olacak!
Dün konuştum. Acılar çeken ama  sonunda  kendisine ve Fenerbahçe'ye yapılanın kumpas olduğu ortaya çıkan gelişmelerden sonra  üyelik de patlama olmuş. Yeni üyelerin yüzde kırk üçü de 10 bin lira vererek  ilk kongre de oy kullanmak istiyormuş.
 
BEN VERDİĞİM SÖZÜ TUTARIM
 
Takımın da şampiyon olacağına inanıyor. Nedeni de  “Gecen sene şampiyon olan kadronun güçlü” olduğuna inanması...  Sezon başında  Diago'nun dışında  transfer yapmadığı vakit, kulüplerin mali yönden sıkıntılı olduğunu söylemesi  ve  futbolculara  “Sizlere hep inandım, güvendim. Ben verdiğim sözü tutarım” demesi.
 
OCAK'TA NE SATAR NE DE ALIR
 
Transfer mi!
Devre arası transferine pek inananlardan değilim. Ne oyuncu satar, ne de alır. Geçenlerde Emenike'ye 10 milyon euro verildiğini  ancak vermediğini açıklamıştı. Bir başka transfer haberi daha duydum. Sow için de 15 milyon Euro teklif edilmiş..
25 milyon euroluk iki transferi iki dakika da reddetmiş.
Daha da ilginci var. İki futbolcunun menajerleri bu teklifi yaparken,  sözlerini yarıda kesmiş, “Satmam kardeşim..Ben Emenike'ye de Sow'a da güveniyorum..” demiş..
 
OYUNCULARA DA ANLATMIŞ
 
Merak ettim. Bu iki futbolcuya teklifler hangi kulüplerden gelmiş. O kadar kesin konuşmuş ki, onu bile merak edip, sormamış..
Neden mi
Çok basit. İkisine de güvenmek. Hem karakterlerine hem de oyunculuklarına. Ligin ikinci yarısında  iki futbolcunun Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna büyük katkısı olacağına inanıyor. Onlara da bunu anlatmış.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!