comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Obradovic: " Çok zor bir grup ama..."

02 Ocak 2015, Cuma 23:04
Obradovic:

Fenerbahçe Ülker basketbol takımı baş antrenörü Zeljko Obradovic, uzatmadan kaybettiğimiz CSKA Moskova maçı sonrasında konuştu.

Fenerbahçe Ülker basketbol takımı baş antrenörü Zeljko Obradovic, iki kez kazanma şansımızın olduğunu ancak sonucu küçük detayların belirlediğini ifade etti.

CSKA Moskova maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, “Top 16'da ilk maçımıza çıktık. Geçen senekine benzer bir gruptayız. Laboral, Malaga, Olimpiakos, Milano, Anadolu Efes var. Geçen seneden farklı olarak CSKA ve Nizhny var. Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olan CSKA ile oynadık. Uzatmaya giden maçlarla ilgili yorum yapmak zor oluyor. İki kez kazanma şansımız oldu. Çok mücadele ettik, çok zorladık ancak her zamanki gibi küçük detaylar sonucu belirledi. Oyuncularımın performansından dolayı çok mutluyum. Bu ilk maçımızdı, 13 maçımız daha var. Onlar bize göre çok daha az faul atışı kaçırdı. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor. Aynı zamanda hiçbir mazereti olmayacak, çok basit top kayıpları yaptık. Bu hataları bir araya toplayıp oyunculara göstermemiz gerekiyor.” diye konuştu.
Taraftarlarımıza müthiş atmosfer için teşekkür ettiğini dile getiren Obradovic, “Çok zor bir grubumuz var ama ilerlemeye devam edeceğiz. Takım olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yeni transfer Nikos Zisis'in birkaç idmanla oldukça iyi bir performans gösterdiğini belirten Zeljko Obradovic, “Oyunu çok iyi anlıyor. Zaman ilerledikçe bize daha fazla katkısı olacaktır” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!