comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye önerilen gol makinesi (Video)

01 Ocak 2015, Perşembe 10:21
Fenerbahçe'ye önerilen gol makinesi (Video)

E.Frankfurt forması ile 16 maçta 13 gol atan 31 yaşındaki Alex Meier, menajerler aracılığıyla F.Bahçe yönetimine önerildi.

Ara transfer için düğmeye basan Fenerbahçe'de büyük hareketlilik yaşanıyor...
 
St. Etienne formasını giyen Mevlüt Erdinç için girişimlere başlayan Sarı-Lacivertliler'in gündemine gelen sürpriz isim, alınan bilgilere göre Bundesliga'da ilk yarının en golcü ismi olan Alex Meier. Yıldız golcü, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe yönetimine önerildi.
 
KADLEC VEYA WEBO GİDEBİLİR
 
Sarı-Lacivertliler'le temasa geçen menajerlerin, 31 yaşındaki Alman golcüyü getirebileceklerini söylediği belirlendi. Yönetimin konuyu teknik direktör İsmail Kartal'a ilettiği ve tecrübeli hocanın kısa süre içinde bir karar vereceği öğrenildi.
 
Eğer Kartal, Meier'e onay verirse bu kez gözler yabancı kontenjanına çevrilecek. Fenerbahçe'nin bu durumda Michael Kadlec veya Pierre Webo'yu kiralık olarak başka bir takıma gönderebileceği ifade ediliyor.
 
HEM UZUN HEM DE TEKNİK
 
Tüm bu pürüzlerin giderilmesi durumunda Alex Meier, Süper Lig'in ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek. Bundesliga'da bu sezon 16 maçta 13 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcu, 1.96'lık boyuna rağmen yüksek top tekniği ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
 
2005 yılından bu yana Eintracht Frankfurt formasını giyen Alman forvet daha önce ise Hamburg ve St. Pauli'de görev yapmıştı. Geçen sezon Bundesliga'da çıktığı 22 maçta 8 kez ağları sarsan Alex Meier, 2012- 2013 sezonunda ise 31 maçta 16 gol atmayı başarmıştı.
 
Alman basını, bazı İngiliz ve İtalyan takımlarının da tecrübeli yıldızın transferi için harekete geçtiğini belirtiyor.

İşte Alex Meier


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!