comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike için çok flaş iddia! Yerine...

27 Aralık 2014, Cumartesi 14:26

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın ''takımda kalacak'' açıklamasını yaptığı Emenike'nin yerine menajerler isim bile düşündü.

Fenerbahçe'de bu sezon  istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Emenike için ''ayrılık'' haberleri çıkarken, Aziz Yıldırım kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada ''Emenike'yi bırakmayacağız'' mesajı verdi.
 
Aziz Yıldırım'ın kendisiyle Emenike'nin durumu hakkında konuşmaya gelen ve bir de teklif getiren Erdem Konyar'a da aynı cevap verdiği öğrenilirken, bu görüşmede Konyar'ın Yıldırım'a alternatif isimler bile sunduğu öğrenildi. Emenike'nin menajerinin Yıldırım'a, ''Emenike'ye Katar'dan teklifler var. Göndermek istiyorsanız bunları değerlendirebilirsiniz. Oradan gelecek parayla da Pato ve Doumbia gibi yıldızları transfer edebilirsiniz'' dediği bildirildi.
Bu isimlerden özellikle Pato'nun, Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi.
Bilindiği üzere Fenerbahçe geçtiğimiz sezon da Pato ile ilgilenmiş ancak Brezilyalı forvet, ülkesinde o zamanlar mutlu olduğunu belirtmişti.
 
EMENIKE İÇİN YİNE ADA İDDİASI!
 
Öte yandan Nijerya'nın Premium Times gazetesi Fenerbahçe'nin golcüsü Emmanuel Emenike'nin bundan bir kaç gün önce yaptığı açıklamaları sayfasına taşıyıp, "Emenike, 4.5 milyar Niyerya Dolarına serbest" iddiasını başlığa taşıdı. Gazete, sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Emenike'nin menajeri Konyar'ın sözlerini aktardıktan sonra ise ilginç bir iddia ortaya attı. Nijeryalı oyuncuyu Tottenham ile Arsenal'ın yakından takip ettiğini yazdı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!