comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike'nin hayali suya düştü!

23 Aralık 2014, Salı 14:43

Erciyesspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emmanuel Emenike'nin Noel'de izinli olmak için bu yolu seçtiği iddia edildi.

Önümüzdeki Çarşamba günü Hıristiyan alemi için çok önemli olan Noel'i ailesinin yanında Nijerya'da geçirmek isteyen Emenike'nin sarı kart gördüğü zaten cezalı olacağı için hocasının kendisine şans veremeyeceği için de Noel'i ailesinin yanında geçirmeyi planladığı bildirildi. Daha önce Noel için izin isteyen Diego ve Kadlec'in yanı sıra Emenike'ye de yönetim tarafından izin verilmediği ve tüm futbolcuların lig devre arasına girene kadar İstanbul'dan ayrılmamaları istendi.
 
EMENIKE, DÖVME YAPTIRMAK İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ
 
F.Bahçe'nin son günlerde en çok tartışılan ismi olan Emmanuel Emenike, sağ koluna annesi ve babasının yüzlerinin dövmesini yaptırdı... daha önce vücudunda haç dövmesi bulunan Emenike'nin vücuduna yaptırdığı dövmenin ailesine olan saygısını göstermek için olduğu bildirildi. Emenike'nin dövmelerini yaptırmak için günü birlik Almanya'ya gittiği bu arada ailesine saygı olarak yeni bir saç modeli de yaptıracağı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!