comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den penaltı rekoru! 3 büyüklerin toplamından çok...

01 Aralık 2014, Pazartesi 10:30

Fenerbahçe, Eskişehirspor mücadelesinde kazandığı penaltı vuruşu ile birlikte sezonun en çok penaltı kazanan takımı oldu.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı ile birlikte, bu sezon Süper Lig'de en çok penaltı kazanan takım oldu. Sarı-lacivertliler, 5 kez penaltı kullanırken bu vuruşların 4 tanesini gole çevirdi. Fenerbahçe bu sezon ezeli rakiplerinin toplamından fazla penaltı kazanmış oldu. Bu sezon Trabzonspor 2 kez, Beşiktaş ve Galatasaray 1'er kez (toplam 4 kez) penaltı kullandı.
 
SON 7 SEZONUN REKORU OLDU
 
Fenerbahçe bu sezon ilk 11 haftada 5 kez penaltı vuruşu kazandı. Fenerbahçe böylece son 7 sezonda 11.hafta sonunda en çok penaltı kullanan takım oldu. En son 2007-08 sezonunda Galatasaray ilk 11 haftada 5 kez penaltı kazanmıştı. Geçen sezonda Elazığspor 11.haftada 4 kez penaltı kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!