comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte F.Bahçe'nin transferdeki 3 hedefi

30 Kasım 2014, Pazar 14:29

Portekizli stoper Bruno Alves'le yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, savunmadaki boşluğu doldurmak için harekete geçti.

Kaan Ayhan (Schalke 04)
 
Çok yönlü bir oyuncu
 
Futbol eğitimini Almanya'da alan Kaan Ayhan, şu anda Bundesliga'nın en önemli takımlarından biri olan Schalke 04 takımının formasını giyiyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ve Almanya'da, Schalke adına 12 kez sahaya çıkan 20 yaşındaki futbolcu, hem stoper hem de savunmanın önünde oynayabiliyor. Güçlü fiziğiyle de dikkatleri genç oyuncuyu, teknik direktör Fatih Terim son dönemde A Milli Takımımız'ın da aday kadrosuna alıyor. Kulübüyle sözleşmesi 2017'de bitecek olan Kaan'ın piyasa değeri yaklaşık 5 milyon Euro civarında. Genç yaşına rağmen Kaan'ın hem tecrübesi hem de yıldız potansiyelinin yüksek olması, onu transfer anlamında iyi bir seçim haline getiriyor.
 
Uğur Demirok (Akhisar Bld.)
 
Sözleşmesi bitiyor
 
Son dönemde ortaya koyduğu performans, Uğur Demirok'u A Milli Takımımız'a kadar yükseltmeyi başardı. Galatasaray alt yapısından yetişen Uğur Demirok, ardından Gaziantep, İstanbulspor, Beylerbeyi ve Kartalspor'a kiralandıktan sonra adını, 2011 yılında transfer olduğu Akhisar Belediyespor'da duyurmayı başardı. 26 yaşındaki defans oyuncusu, takımının değişmez isimleri arasında yer alıyor. En önemli özelliklerinden biri de, topu oyuna iyi sokması. Ayaklarına son derece iyi hakim olan Uğur'un sözleşmesi, sezon sonunda bitiyor. Birçok talibi olan bu oyuncuyu da Akhisar, para kazanmak adına devre arasında satmayı planlıyor. 1.5 milyon Euro'ya Fenerbahçe, bu işi bitirebilir.
 
Serdar Aziz (Bursaspor)
 
Formunun zirvesinde
 
Bursaspor'un takım kaptanı olan Serdar Aziz, formunun zirvesinde bir dönem yaşıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in kadrosunun kilit isimlerinden biri olan Serdar, uzun süredir devlerin takibinde yer alan isimlerin başında geliyor. 24 yaşında olan tecrübeli savunma oyuncusunun adı, son dönemde Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'la da sık sık anılıyor. A Milli Takımımız'da da artık forma şansı bulan ve 3-1 kazanılan Kazakistan mücadelesinde ilk kez A Milli olup, 1 de gol atan Serdar'ın Timsah'la sözleşmesi, 2018 yılında bitiyor. Yeşil-Beyazlılar'ın her fırsatta, “Takımda tutmak istiyoruz” dediği Serdar için 5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli isteneceği konuşuluyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!