comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül'ün bitmeyen çilesi

30 Kasım 2014, Pazar 13:44

Sezon başından bu yana neredeyse haftada en fazla bir veya iki idmanla maçlara çıkabilen Gökhan Gönül'ün son günlerde sıkıntılarının iyice arttığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de hafta boyu idmanlara katılmayan Gökhan Gönül, Eskişehirspor maçına da iğne ile çıkacak.
 
Sezon başından bu yana neredeyse haftada en fazla bir veya iki idmanla maçlara çıkabilen tecrübeli oyuncu Eskişehir maçı öncesinde de hiçbir idmanda yer alamadı. Yüksek maç trafiği yüzünden yetersiz ve düzensiz idman programı uygulayan ve gerekli gerdirme ve esnetme hareketlerini tam olarak yapamayan yıldız oyuncunun sakatlığı konusunda risk her gün biraz daha artıyor. Gönül'ün uzun süredir yaşadığı bu sakatlık yüzünden; ateş ve üşüme, idrarda yanma hissi, bacakta zayıflık, uyuşma veya sızlama, kasıkta uyuşma, bağırsak fonksiyonlarında anormallik gibi sıkıntılar da yaşadığı öğrenildi.
 
Gökhan Gönül'ün yaşadığı kas yırtığı nedeniyle kasın normal yapısında bozulmalar olduğu ve yırtılan bölgedeki deri altında çökme ya da boşluklar ortaya çıktığı da gelen haberler arasında.
 
Kasığındaki kas yırtığına sürekli olarak ağrı kesicilerle temas edilen ve sürekli geçici tedavi uygulanan Gönül bu akşam da sahaya yine iğne ile çıkacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!