comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım resti çekti! 'Cezalı olsam da sahaya girerim'

30 Kasım 2014, Pazar 11:25

Taraftarlarla arasındaki gerginlik devam eden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçında tribünlerden takım aleyhine yapılacak en ufak bir protestoda sahaya girip sert tepki göstereceğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Çaykur Rizespor maçının 22. dakikasında takımı protesto eden taraftarla arasındaki gerginlik sürüyor.
 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezalar nedeniyle 2015 yılının Şubat ayının sonlarına kadar Fenerbahçe'nin maçlarını şeref tribününden izleyemeyecek Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı öncesi taraftarlarla ilgili aldığı ihbar üzerine sert çıktı.
 
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; “Takımın motivasyonunu etkileyecek en ufak bir olayda cezalı da olsam sahaya girer tepkimi gösteririm” diyen Fenerbahçe Başkanı, “Cezalıyım. Gerekirse daha fazla ceza almaya da razıyım. Takımın motivasyonunu etkileyecek en ufak olay olursa mikrofonu elime alır tepkimi gösteririm” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Yıldırım, bundan sonra hangi tribünlerden tepki gelirse o tribünün kombinelerini iptal edeceğini belirterek, “Artık geri adım atmak yok. Kimse bana takım üzerinden yüklenemez. Tepkileri normal karşılarım ama takımın motivasyonunu etkilerse tepkim farklı olur” dedi. Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçında stat içinde olay çıkartanların hemen dışarı alınacağını dile getirerek, “Kim neye karışırsa onu bir daha stada sokmayacağım” diyerek tepkisini ortaya koydu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!