comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin'e fırça

26 Kasım 2014, Çarşamba 10:53

Bursaspor-Fenerbahçe maçında İsmail Kartal'a tepki gösteren Caner Erkin, bu hareketi nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım'dan fırça yedi.

Fenerbahçe'nin önceki gün Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan alınınca teknik direktör İsmail Kartal'a sert şekilde tepki gösteren Caner Erkin, bu hareketi nedeniyle fena fırça yedi.
 
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bursa'ya takım otobüsüyle giden Başkan Aziz Yıldırım, 1-1 biten maçın ardından İstanbul'a dönmek için özel aracıyla yola çıktı. Ancak Yıldırım, Caner'e o kadar çok sinirlenmişti ki karar değiştirdi ve Topçular feribot iskelesinde 45 dakika boyunca Fenerbahçe otobüsünü bekledi. 
 
"BU SANA SON UYARIM BARDAĞI TAŞIRMA" 
 
Yıldırım, daha sonra otobüsün ardından aracıyla feribota bindi. Hemen Caner'i yanına çağıran Başkan, sinirli bir şekilde "Yaptığın hareket çok yanlıştı. Milyonlarca kişinin izlediği maçta hocana saygısızlık yapıyorsun. Bardağı taşırma. Yeter artık! Bu sana son uyarım. Eğer bir daha böyle bir şey yaparsan affetmem, ona göre" diye gürledi. 
 
Bu sözleri başını eğip dinleyen Caner Erkin, tek kelime bile etmedi ve Yıldırım'ın konuşması bittikten sonra arkadaşlarının yanına döndü.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!