comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Obradovic: "Performansımızdan çok memnunum"

17 Kasım 2014, Pazartesi 23:37

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ı 85-74 yendikleri derbi maçta çok iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Fenerbahçe Ülker  Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital maçının ardından düzenlenen basın toplantısında ilk olarak karşılaşmayı değerlendirdi ve ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öncelikle taraftarlara yarattıkları güzel atmosferden dolayı teşekkür eden Obradovic, “Taraftarlarımıza harika atmosfer için teşekkür ediyorum. Basketbol maçının nasıl olması gerektiğini göstermiş oldular. İlk yarıda savunmada çok agresiftik ve çok iyi oynadık. Hücumda da çok kolay sayılar bulduk. Yarı saha hücumunda etkiliydik ve 19 sayı öne geçme şansı bulduk. Galatasaray Liv Hospital çok karakterli bir takım, hücum ribaundlarında çok etkililerdi. Çok agresif oynadılar ve ikinci yarıda bu konuda biraz zorlandık. Oyun performansından çok memnunum ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Ancak ikinci yarıda yaptığımız hataları konuşacağız. Daha sezonun çok başındayız. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum” dedi.
Oyuncu tercihlerini antrenman ve maç performansına göre yaptığını belirten Zeljko Obradovic, “Oyuncularım iyi çalışıyor ve sezon çok uzun. Parkede bir dakika bile olmak çok önemli ve bu süre zarfında herkes elinden geleni yapmalı. Benim için herkes eşit. Seçimlerim antrenman ve maç performansına göre oluyor” diye konuştu.

Kenan Sipahi: “Taraftarımızdan güç aldık”


Genç oyuncu Kenan Sipahi'de,” Güzel bir maç geçirdik. Karşılaşmaya iyi başladık. Enerjimiz çok yüksekti. Derbide taraftarımızdan güç aldık. İyi ve bilerek oynadık. 3. çeyrekte tempoyu düşürdük ama burada kazanmak önemliydi. Şimdi bu maçı unutup Milano deplasmanına gideceğiz. Milano'da galibiyet serimizi korumaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kenan bireysel performansı ile ilgili soruya da, “Maçtan 3 gün önce hazırlanmaya başladığımızda Arroyo'yu savunacağım belliydi. Eksik yönlerine iyi çalıştık. Teknik ekibim de bana çok yardımcı oldu. Rakibimi savunmaya çalıştım ve enerji kattığımı düşünüyorum” yanıtını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!