comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'ın kozu Diego

17 Kasım 2014, Pazartesi 18:25

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, ligin ilk yarısında kalan karşılaşmalar içerisinde en zoru olacağı öngörüsünde olduğu Bursaspor maçı öncesi dersini sıkı çalışıyor.

İsmail Kartal'ın lige verilen milli maç arasını da en iyi şekilde değerlendirdiği ve rakiplerinin oynadıkları tüm maçları mercek altına aldığı öğrenildi. 
 
İsmail Kartal'ın son haftaların çıkıştaki takımı Bursaspor'un defans, ortasaha ve hücum blokları için ayrı ayrı video analizler hazırladığı ve yarından itibaren milli futbolcularının takıma katılması ile Samandıra'da tam gün mesai ile oyuncularına rakiplerini ezberleteceği bildirildi.
 
Fikstürün kalan bölümüne bakıldığında Bursaspor deplasmanı sonrası daha yumuşak bir periyodun kendilerini beklediği görüşünde olan Kartal'ın, pazartesi günkü karşılaşmayı kazanmaları halinde ilk yarıyı açık ara önde lider kapamanın planlarını yaptığı gelen haberler arasında.
 
Sarı Lacivertli takımda zorlu maç öncesi en çok merak edilen soru Gökhan Gönül'ün maça yetişip yetişmeyeceği. Kasığındaki yırtık nedeniyle milli maçta da forma giyemeyen başarılı sağbek'in tedavisine devam ediliyor.
 
Gökhan'ın oynayamama ihtimalinde alternatifi olarak düşünülen Mehmet Topuz'un da sakatlığının devam etmesi Teknik Direktör İsmail Kartal'ı düşündürüyor. 
 
Kulüp Doktorlarından Gökhan'ın durumu ile ilgili günlük rapor isteyen Kartal'ın, sakatlığı devam eden Kaptan Emre Belözoğlu konusunda ise aceleci olmadığı belirtildi.
 
Bir süredir fedakarlık yaparak sakat olmasına rağmen maçlara çıktığı bilinen Emre konusunda daha uzun ayrılık olmaması için riske edilmeme kararının ağır bastığı gelen habelerler arasında. İsmail Kartal'ın bu kararında Diego Ribas'ın geçtiğimiz hafta sergilediği etkili performansında rol aldığı ifade ediliyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!