comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel'e helal olsun!

17 Kasım 2014, Pazartesi 17:48

Profesyonel futbolcular derneği başkanı Ayhan Akbin Lig Radyo da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a konuk olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eski futbolcular çok para kazanmadığı için yeni oyuncuları kıskandıkları için kamoyunun önüne atıyorlar. Bu çocuklar anlaşmaları yaparken kimsenin boğazına yapışmıyor ve zorlamıyor. Bu tarzda düşünenler varsa vermesinler bu paraları o zaman. Kendisinin yerine koyalım eşimize,çocuğumuza bu şekilde küfür etse dururmuyuz? Bence Volkan çok doğru bir mükemmel bir eylem yapmıştır. Bütün futbolcular içinde örnek olacak bir harekettir. 1 kişilik eylem değil bütün Türkiye için yapılan bir hareket olduğu için kendisini kutluyorum. Futbolcular yurt dışında çok önemseniyor ama Türkiye de bel altı vuruluyor.
 
Volkan Şen'e de aynısı yapılmıştı
 
Volkan Şen dün oynayanlar arasındaydı ve maç oynanırken sahadan ayrılmıştı ve ben o zamanda deklarasyon yayınlamıştım. Bu tarz tutuma Avrupada rastlayamazsınız ama burada bunlar artık alışkanlık haline getirildi. Ben küfürün bırak futbol sokaktada kullanlımasına karşıyım her konuda sıkışan küfür ediyor. Volkan yok tahrik edilmiş ben bunu anlamam. 

Haber: Yetkin Etkin

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!