comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de günlüğü 18 bin lira

17 Kasım 2014, Pazartesi 16:30

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Milos Krasic, bir türlü istikrarı yakalayamazken Sarı Lacivert günlerini A2 takımıyla çalışarak geçiriyor fakat milyon euroluk sözleşmesini de bırakıp gitmek istemiyor.

FutbolArena Özel - Sezon başında takımdan gönderilmesi istenen fakat piyango gibi sözleşmesini bırakmak istemeyen Sırp oyuncu, ayrılmak istemedi ve sözleşmesini tamamlayacağını belirtmişti.

Ayrılmak istemedi

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda birkaç maçta forma şansı bulan Krasic, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Bastia'da geçirmişti. Bu sezon A takımla hiçbir maçta forma giymeyen ve A2 takımıyla antrenmanlara çıkan 30 yaşındaki oyuncunun kazancı ise dudak uçuklatıyor.

Garanti ücreti 2.3 milyon euro

Yıllık garanti ücreti 6.5 milyon tl yi bulan Krasic'in talih kuşu gibi sözleşmesinde bir aylık kazancı 540 bin tl olarak göze çarpıyor. Günlük kazancına baktığımızda ise Sırp oyuncu, günlük 18 bin lira kazanıyor.Sadece belli bir antrenman programı ve A2 maçlarında sahaya çıkan Krasic, resmi olarak herhangi bir maçta forma giymese de adeta darphane gibi para basıyor.

‘Sözleşmeyi feshetmek istemedim'

Geçtiğimiz günlerde Sırp basınına konuşan Krasic, ‘dürüstçe söylemek gerekirse, kazandığım parayı bırakmak ve sözleşmeyi fesih etmek istemedim' sözleriyle son derece yüksek olan sözleşmesinden vazgeçemediğini açıkladı.

30 yaşındaki oyuncunun Sarı Lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi 2015-2016 sezonunun sonunda bitiyor.

Haber: Özgür Kızgın


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!