comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Diego: ''Fenerbahçe'de hedefim...''

14 Kasım 2014, Cuma 15:58

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego, ülke basınına yaptığı açıklamalarda, sarı-lacivertli ekipteki hedeflerinden ve adaptasyon sürecinden bahsetti.

Fenerbahçe'nin sezon başında Atletico Madrid'den transfer edilen Brezilyalı yıldız Diego, ülke basınına verdiği röportajda birçok konuya açıklık getirdi.
 
''BURASI ÇOK ÖZEL BİR DENEYİM''
 
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu öncelikle Türkiye'deki adaptasyon sürecinden bahsederken, ''İşler oldukça iyi gidiyor. Farklı ülkeler her zaman bir adaptasyon süreci gerektirir. Burada felsefe biraz daha farklı ancak kulüp ve takım arkadaşlarım bu yapıya adapte olmamada bana fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Burası çok özel bir deneyim. Lideriz, takım sürekli kendini geliştiriyor ve çok mutluyum. Bunun daha da iyi bir şekilde devam etmesini istiyorum'' ifadelerini kullandı.
 
''FENERBAHÇE'DE HEDEFİM...''
 
Birçok Brezilyalı oyuncunun belli bir süre sonra Avrupa futbolundan Brezilya'ya döndüğü hatırlatılan Diego, ülkesine dönüp dönmeyeceği konusuna da açıklık getirdi ve ''Birgün Brezilya'da tekrar futbol oynayacağımı düşünüyorum. Bunu garanti edemem ama birgün dönüp tekrar oynamak istiyorum. Ancak şuan burada kendimi çok iyi hissediyorum. Bu sadece para ile alakalı bir durum da değil. Hayallerim var ve bu hayalleri gerçekleştirmek istiyorum. Fenerbahçe'de 3 yıllık bir sözleşmem var ve hedefim bunu sonuna kadar sürdürmek'' dedi.
 
''BURADAKİ DERBİ ÇOK DAHA FARKLI''
 
Türkiye'deki taraftarlar ve Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında da konuşan Diego, buradaki atmosferin Real Madrid-Atl.Madrid, Porto-Benfica ya da Santos-Corinthians'tan çok daha öte bir durum olduğunu belirtti ve ''Bir açıdan Benfica-Porto maçlarına benziyor. Porto'da oynarken, antrenmana bile kırmızı formayla çıkamazsınız. Birçok derbinin içerisinde oldum. Real Madrid-Atl.Madrid, Porto-Benfica, Santos-Corinthians ancak buradaki derbi bunların çok daha ötesinde. Buradai taraftarlar çok fanatik'' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!