comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin golcülerinin düellosu!

07 Kasım 2014, Cuma 15:19

Fenerbahçe'nin dünkü idmanında takımın golcüleri 'en iyi' olmak için kapıştı.

Sabah yapılan çalışma sonrası Emenike, Webo ve Sow birbirlerine o kadar bilendiler ki sonunda düello teklifi geldi. Ancak olayın fitilini ateşleyen Webo'nun, “Golcülükte benim öğrencim olursunuz ve size golcülüğü öğretirim” sözü oldu. Emenike de "Ben daha iyiyim, hatta ikinizden de" diye meydan okuyunca düello kaçınılmaz oldu. 

EMENIKE ORTALARINI BEĞENMEDİ
 
Sar-lacivertlilerin 3 silahşoru, kaleci Erten'i alıp ortaları da yardımcı antrenörlerden Sefer Yılmaz'a yaptırma kararı aldı. 5 orta sonucunda kim daha fazla gol atarsa ona bir takım elbise alınacaktı ve Boğaz'da ailesiyle yemek ısmarlanacaktı. Ortalar geldi, Webo 5 atışın 4'ünü, Emenike ve Sow ise 3'ünü gole çevirebildi.  
 
Yarışma sonrası zaferine çok sevinen Webo tam arkadaşlarını kızdırmaya çalışıyordu ki Emenike bu duruma isyan ederek, “Benim ortalarım sizin ortalarınız kadar güzel değildi. Bu sonucu kabul etmiyorum” diyerek uzun süre itiraz etti. Webo da “Madem kabul etmiyorsun o zaman minyatür kaleye uzaktan ama oldukça uzaktan şut atalım, kim daha çok gol atarsa yine birinci olsun” teklifinde bulundu.
 
Emenike ve Sow bunu kabul etti. Atışlar sonucunda 5'te 3 yapan Webo, 5'te 2 yapabilen takım arkadaşlarını bir kez daha geçti. 
 
‘BENİM İLK 11'DE BAŞLAMAM GEREK!'
 
İddiayı bileğinin hakkıyla kazanan Kamerunlu oyuncu, “Ben sizlere söylemiştim. Hem yaş olarak da sizlerden büyüğüm. Sözümü dinlemeliydiniz? En iyi benim diyorsam benimdir. Ayrıca hocaya da söylemek zorundayım; bu hafta benim 11 başlamam gerekiyor” dedi. Webo kahkahalarla biten düello sonrası soluğu İsmail Kartal'ın yanında alıp Emenike ve Sow'u yendiğini hocasına da aktardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!