comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den gönderme! "Moda oldu..."

07 Kasım 2014, Cuma 09:15

Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, hakemlere yapıldığı iddia edilen baskılara ilginç bir yorum getirdi. "Maçtan önce açıklama yapmak moda oldu. Bu, Ünal Aysal ile başladı, Fikret Orman ile devam etti. Hakemlere 'gaz' veriyorlar!" dedi.

Beşiktaş, hakem Bülent Yıldırım'ın Fenerbahçe maçını katlettiğini ileri sürerek TFF'ye tepki göstermişti. Sarı-Lacivertli cephede Asbaşkan Tahir Perek, bu çıkışa çarpıcı yanıtlar verdi. 
 
Asbaşkan Perek, "Derbilerde kulüplerin üzüntü içindeyken kendini tatmin etmek için mazeret bulmaları doğal. Biz de yenilsek böyle yapabilirdik. Ancak maçtan önce hakeme yönelik açıklama yapmak moda oldu. Bu, Ünal Aysal ile başladı, Fikret Orman ile devam etti. Hakem, karşı tarafı kayırmasın diye maçtan önce gaz veriliyor" dedi.

BAŞKAN ŞAMPİYONLUKTAN EMİN
 
Zirve yarışını da değerlendiren Perek, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyon olacağı düşüncesinde. Beşiktaş şampiyonluk yolunda daha diri. Galatasaray iyi durumda değil ama toparlanabilirler. Fakat şu anda Beşiktaş daha iyi. Şampiyonluk yolunda 1 numaraları rakibimiz olarak Beşiktaş daha bir ön planda" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Rize maçının hazırlıklarına başladı. Kanarya'da yedek kaldığı için eleştiri oklarının hedefindeki Diego Ribas ilk on bire geri dönüyor. Sambacı, Emre'nin yerine görev yapacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!