comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de merak edilen konu

06 Kasım 2014, Perşembe 13:27

Derbi galibiyetinin verdiği moralle Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başlayan lider Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Diego konusunda yine kararsız kaldı.

Derbi galibiyetinin verdiği moralle Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başlayan lider Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda haftasonu 11'ini düşünmeye başladı. Beşiktaş galibiyeti sonrası geceyi Samandıra'da geçiren ve maçın kasetini tekrar tekrak izleyen Kartal, derbinin analizini yaparken, cezalı Caner ve sakat Emre Belözoğlu'nun yerine bu hafta kimlere forma şansı vereceğinin hesaplarını da yaptı.
 
DIEGO'YU DÜŞÜNÜYOR AMA...
 
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, derbide sarı kart görerek cezalı duruma düşen Caner Erkin'in yerine oyuna sonradan girip başarılı performansı ile göz dolduran Hasan Ali Kaldırım'ı bu hafta Rizespor karşısında oynatma kararı aldı. Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve bu hafta takımındaki yerini alamayacak olan Emre Belözoğlu'nun yerine kimin forma giyeceği ise merak konusu. Kartal'ın Emre'nin yokluğunda Diego'yu düşündüğü ancak son kararını hafta içindeki antrenmanlardan sonra vereceği öğrenildi. Kartal'ın derbide Emre'nin çıkmak zorunda kalmasına rağmen oyuna Diego'yu değil Sow'u alması dikkat çekmişti. Senegalli takımının ikinci golünü kaydetmiş ve gelibiyeti getirmişti.
 
DIEGO YİNE YEDEK DE KALABİLİR
 
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın takımının performansından memnun olduğu ve derbide galibiyete uzanan kadroyu bozmayı düşünmediği bildirildi. Kartal'ın bu yüzden Moussa Sow'u sol açıkta kullanıp, sakat olan Emre'nin yerinde ise Alper Potuk'a forma verebileceği ise bir başka iddia. Fakat Beşiktaş maçıyla kazanılan havanın Diego'ya 11'e girmesi için yardımcı olabileceği de konuşuluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!