comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Simit hastası Fenerbahçeli

05 Kasım 2014, Çarşamba 09:26

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yıldızı Miljana Bojovic, İstanbul'daki hayatını Bugün gazetesine anlattı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın Sırp yıldızı Miljana Bojovic, lig şampiyonluğu yolunda en önemli kozlardan biri. Barcelona, Kızılyıldız gibi takımlarda oynadı ve asist alanında Avrupa'nın en iyileri arasında. 27 yaşındaki basketbolcu, hayatının pota dışındaki yüzünü anlattı.

Türk tatlılarını çok sevdiğini belirten Bojovic "Tatlılar güzel ama simit-ayran ikilisi tek kelimeyle mükemmel. Kahvaltılarımda daima simit yerim. Sırbistan'da simide benzer bir şey var ama simitle asla rekabet edemez. İnsanları da çok seviyorum. Yardımcı olmayı seviyorlar. En kötü şey ise trafik. İlk geldiğimde şoke olmuştum." dedi.
Eşinin müzik grubu var

Bojovic'in eşi, Sırbistan'ın yükselişteki müzik gruplarından olan Samostalni Referenti'nin üyesi.

Boş zamanlarında grubun konserlerini takip ettiğini belirten Bojovic “Reggae ve punk türü müzikler yapıyorlar. Onları takip ediyorum. Kitap okumayı ve film izlemeyi de severim. Türk dizileri Sırbistan'da çok popüler ama tercih etmiyorum” diye konuştu. Sözlerini şöyle bitirdi: “Basketbolcu olmasaydım bilgisayarla ilgili bir alanda çalışmak isterdim. Mekanik hoşuma gidiyor.”

İdolü Novak Djokovic

Miljana Bojovic, idolünün dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic olduğunu söyledi. “Sadece spor olarak değil insani olarak da çok aktif bir karakteri var. Gördüğüm en iyi ve bir o kadar da doğal kişiliğe sahip biri” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!