comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves eski kulübüne dönüyor

04 Kasım 2014, Salı 15:36

Galatasaray derbisinde Dzemaili'ye yaptığı gereksiz ve sert faul ile takımını 10 kişi bırakan Bruno Alves, eski takımı Porto'yla anlaşmak üzere.

Galatasaray derbisinde Dzemaili'ye yaptığı sert hareket sonrasında kırmızı kart gören ve Fenerbahçe'de istenmeyen adam haline gelen Bruno Alves, eski takımı Porto'ya dönüyor.
 
ALVES, ESKİ TAKIMINA DÖNÜYOR
 
Galatasaray derbisinde Dzemaili'ye yaptığı gereksiz ve sert faul ile takımını 10 kişi bırakan Bruno Alves, adım adım Fenerbahçe'den uzaklaşıyor. O maçta oyundan atıldıktan sonra adeta eleştiri oklarının hedef tahtası haline gelen Portekiz Milli Takımının oyuncusu, devre arasında ülkesine, eski takımına dönebilir.
 
ALVES ÇOK MUTSUZ
 
Yazın menajerinin bir gün Porto'ya dönme ihtimalinin olduğuna yönelik açıklamaları o zaman kafa karıştırırken, şu anda takımında mutsuz olan Bruno Alves için açık kapıların tekrar eski takımı Porto'dan olduğu biliniyor. Galatasaray maçından sonra hem taraftarlar, hem yöneticiler hem de takım arkadaşlarının basına yansıyan "olumsuz yorumları"nın farkında olan Bruno Alves, bu tepkilerden tamamen haberdar ve ayrılmayı düşünüyor.
 
PORTO, ALVES'İ GERİ İSTİYOR
 
Defans hattında çok genç isimlerden oluşan oyuncular ile mücadele eden Porto, orada liderlik özelliği olan Bruno Alves'i kullanmayı planlıyor. Ayrıca Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Avrupa'ya gidememesinden dolayı Bruno Alves'i Avrupa kupalarında da oynatma şansına sahip olacak takım, ocak ayında bu işi bitirmeyi hedefliyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!