comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akpınar: ''Emre, en az 5 maç ceza almalı''

04 Kasım 2014, Salı 14:51

Eski PFDK Başkanvekili Ahmet Akpınar, Beşiktaş -Fenerbahçe derbisinde yaşananları değerlendirdi; Emre Belözoğlu'nun 5 maç ceza alması gerektiğini savundu.

MAFYAVARİ HAREKETLER. CAYDIRICILIK UNSURU 
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Akpınar, "Temsilcilerin hepsi değerli insanlar. Sanırım bu nedenle bu önemli maça atandılar. Raporlarında cep telefonlarıyla kaydettikleri söylenen görüntüleri yazarlarsa, Emre geçmişte olduğu gibi az cezalarla kurtulamayacaktır. Kurtulmaması gerekir. Nedense Emre, yurt dışından döndükten sonra bambaşka bir havada maçlara çıkmakta. Tabir yerindeyse mafya hareketlerle davranmakta. Boğaz kesme hareketi, herkesin üzerine yürüme davranışı, basın tribününe kol hareketi yapabilmektedir. Artık caydırılcık unsuru olan bir ceza alması gerekir" dedi. 
 
EMRE'NİN HAREKETLERİ BEŞİKTAŞ'IN DA CEZA ALMASINA NEDEN OLABİLİR 
 
Akpınar, "Bu oyuncunun yaptığı tahriklerle Beşiktaş'ın da ceza alması söz konusu. Oyuncu bir takım eylemlerde bulunuyor. Taraftarlar da buna sinirleniyor ve tepki gösteriyorlar. İşte tüm bunların bir bütün olarak değerlendirilmesi gerekir. PFDK başkanı Fahri Gültekin ve kuruldaki diğer arkadaşların bu konuyu bütüncül ve hassas bir şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Fahri bey eski bir hakimdir. Bir laf üzerine Gökhan Töre 3 maç ceza almışsa, Emre bunun çok üzerinde almalı. Veli'nin boğazına sarılması, koridorda yaptıkları. Konuşma tarzı nedeniyle 5 maçtan aşağı ceza almamalı" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!