comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım moral verdi

02 Kasım 2014, Pazar 16:49

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün Beşiktaş derbisi öncesi tesisleri ziyaret etti ve futbolcular ile sohbet ederek moral verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'ın futbolcularla yaptığı maç toplantısının ardından tesislere gitti.

PFDK'nın verdiği 60 gün hak mahrumiyeti cezası nedeniyle Beşiktaş derbisine gidemeyecek olan Aziz Yıldırım, tüm hafta olduğu gibi zorlu 90 dakika öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni es geçmedi.
Sarı-lacivertli kulübün başkanı Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'ın futbolcularıyla yaptığı maç toplantısının ardından tesislere giderek oyuncularla bir araya geldi. Yıldırım'ın, takıma yaptığı kısa konuşmada "Sizler Türkiye'nin en iyi futbolcularısınız, kazanacağınıza inanıyorum" dediği öğrenilirken futbolcular ise bugün doğum günü olan başkanlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söylediler.

Zirve yarışına yön verecek kritik maç öncesi tüm hafta olduğu gibi teknik ekip ve futbolculara güvenini bir kez daha dile getiren Aziz Yıldırım, kafilenin Olimpiyat Stadı'na hareketinde de takıma eşlik etti.

Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım, kızı Yaz ile birlikte çubuklu formayı da giyerek sarı-lacivertli kulübün yayın organları için poz verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!