comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike patlama yapmaya hazır

02 Kasım 2014, Pazar 14:47

Ligin ilk haftasında golü bulan ama sonrasında suskun kalan Emenike, derbide Fener'in kozu olacak. Nijeryalı idmanlardaki formuyla dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin ilk haftada oynadığı Kardemir Karabükspor maçında gol atmayı başararak iyi bir başlangıç yapan ama sonrasında tabelayı değiştiremeyen Emmnuel Emenike, Beşiktaş derbinde şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor.

YÜZDE 70 SOW, YÜZDE 30 ALPER

Antrenmanlarda güçlü ve formda gözüken Nijeryalı futbolcu bu gece Fenerbahçe'nin 11'de 1 numaralı gol silahı olacak. Emenike ile birlikte Beşiktaş maçlarını boş geçmeyen Moussa Sow da büyük ihtimalle 11'de yer alacak ve Kanarya'nın bir diğer gol silahı olacak. Eğer Moussa Sow 11'de orma giymezse ileri üçlünün solunda Alper Potuk görev yapacak. Kuyt'ın sağdaki yeri ise garanti! Orta sahada Mehmet Topal&Emre ikilisinin tekrar bir araya gelmesi, Bekir'in cezasının bitmesi İsmail Kartal'ı mutlu eden gelişmeler. Geçtiğimiz hafta 11'de yer almayan Caner Erkin ise sol bekteki yerine geri dönüyor. Meireles ile Diego arasındaki tercih ise Portekizli futbolcudan yana olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!