comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal açıkladı...

01 Kasım 2014, Cumartesi 21:09

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-lacivertlilerin kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi için belirlenen 18 kişilik kadro açıklandı.

Kadroda cezalı olan Bruno Alves ile sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal yer almadı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN KADROSU:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

FENERBAHÇE KAMPA GİRDİ!

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2 Kasım Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Saat 18.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü.
İzinli olan Pierre Webo antrenmanda yer almazken, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal ve Hakan Cinemre ise özel program dâhilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!