comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye büyük müjde! Transfer...

01 Kasım 2014, Cumartesi 10:17

Oyun kurucu pozisyonunda büyük sıkıntılar yaşayan ve son olarak da Panathinaikos deplasmanında dağılan Fenerbahçe Ülker'e, Laboral'den müjde gibi teklif geldi.

THY Euroleague'de ilk yenilgisini Panathinaikos deplasmanında farklı sonuçla alan Fenerbahçe Ülker'de, oyun kurucu pozisyonundaki eksiklik de iyice su yüzüne çıktı.
 
Geçtiğimiz sezon da aynı pozisyonda sıkıntı yaşamasına karşın, sezona net oyuncu kurucu olmayan isimleri transfer ederek giren Fenerbahçe'de, özellikle Hickman, asıl görevinden farklı bir şekilde kullanılmak istenince verimli olamadı, eleştirilerin odak noktası haline geldi.
 
Fenerbahçe'nin bu sıkıntısı için çözüm umudu ise İspanyol ekiplerinden Laboral'in teklifiyle doğdu. Laboral, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız guardı Thomas Heurtel ile Ricky Hickman'ı takas edelim önerisinde bulundu.
 
Hickman ile daha önce Finlandiya'da çalışan Laboral Coachu Crespi'nin bu isteğine iki taraf da sıcak bakarken, tek pürüzün, Hickman'ın ücretini yüksek bulan Laboral'in bunu karşılayamayacağını bildirmesi ve ABD'li oyuncunun maaşının bir kısmının Fenerbahçe tarafından karşılanmasının istenmesi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!