comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'ın zor kararı

31 Ekim 2014, Cuma 10:06

Beşiktaş'ın yumuşak karnı olarak gördüğü sağ kanadında etkili olmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu mevkii için son haftaların formda ismi Alper Potuk ile Moussa Sow arasında seçim yapmakta zorlanıyor...

Fenerbahçe'de Beşiktaş karşılaşması öncesi dün yapılan idman sonrası İsmail Kartal'ın kadro tercihleri yavaş yavaş netleşiyor.
 
Kartal bu karşılaşma öncesi yapılan antrenmanlarda takımının son durumu hakkında fikir sahibi olurken hücumun sol kanadında kime grev vereceği konusunda ise hâlâ kararsız. Beşiktaş'ın yumuşak karnı olarak görülen sağ kanadından etkili olmak isteyen Kartal, burada son haftaların en formda ismi olan Alper'e ya da Sow'a görev verecek.
 
Sow'un gol yollarında daha etkili olmasına karşın Alper'in hem dahahareketli hem de orta alana yardım edebileceğini düşünen Kartal bu kararını analizlerini yaptıktan sonra verecek.

SAVUNMA KURGUSU BELLİ

İsmail Hoca bu hafta ilk olarak savunma kurgusu üzerine çalışmalar yaptı. Kartal, Bekir'in takıma dönecek olması nedeniyle savunma kurgusu konusunda rahatladığı belirtiliyor. Bu bölgede Gökhan, Bekir, Kadlec ve Caner dörtlüsüne görev verecek olan İsmail Kartal, Mehmet Topal'dan da karşılaşma içerisinde zaman zaman savunmanın içine gömülmesini istiyor. Orta alanda Emre ve Meireles ile birlikte daha dinamik bir yapı ile sahada olmayı planlayan Kartal bu nedenle özel bir durum olmaması durumunda Diego'ya forma vermeyecek.

KAZANMAK İÇİN OYNAYACAKLAR

Fenerbahçeli futbolculara galibiyet için oynamaları gerektiği yönünde telkinlerde bulunan maça oyuncularının galibiyetten başka bir şey düşünmeden çıkmalarını istiyor. Bu nedenle bugünden itibaren rakip analizlerini futbolcular ile paylaşacak olan İsmail Kartal'ın rakibin olumlu ve olumsuz yönlerini uzun uzun anlatacağı ve bu şekilde rakibi iyi analiz ederek galibiyetle çıkmak istediği ifade ediliyor. Kartal'ın bu maçta galip gelerek tüm deplasman derbilerini bitirerek şampiyonluk için en avantajlı takım durumuna geçeceklerini belirttiği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!